Amedspor Manisa’ya göz açtırmadı: 3 puanı kaptı
MALABADİ HABER - TFF 1’inci Lig takımlarından Amedspor, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda, Manisa FK ile karşılaştı. Saat 13.30’da başlayan karşılaşma ilk yarının son dakikalarına kadar golsüz devam etti. Amedsporlu Murat Uçar, 36’ncı dakikada, Manisa kalesine gönderdiği top ile skoru 1-0 yaptı.
İkinci yarıda ikinci golMaçın ikinci golü ise 63’üncü dakikada geldi. Amedspor’un “Reşo”su olarak tanınan Adame Traore taraftarın içini rahat ettiren golü attı, Diyarbakır temsilcisi Amedspor 2-0 öne geçti. Üçüncü golü ise maçın 89’uncu dakikasında Amedspor’un Ganalı sol kanat oyuncusu Felix Afena Gyan attı.
Taraftar yalnız bırakmadıKarşılaşma boyunca Amedspor taraftarı tezahürat ve şarkılarla takımını destekledi. Canlı yayından da tezahüratlar duyuldu. Amedspor, Manisa deplasmanından 3-0 üstünlükle, 3 puanı alarak döndü.