GGC'den Sırrı Süreyya Önder'e "Jüri Özel Ödülü"
MALABADİ HABER - Törene eski Bakan Mehdi Eker, milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı, ilçe belediye eş başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, gazeteci meslek örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda gazeteci katıldı.
Cemiyet Başkanı Felat Bozarslan, Jüri Özel Ödülü’nün, geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren siyasetçi Sırrı Süreyya Önder adına, kızı Ceren Önder Kandemir'e verilmesinin uygun görüldüğünü belirtti. Bozarslan, “O görmemiş olsa da toplumsal barışın bir mutabakatla sağlanmasını diliyoruz" dedi.
Başkan Bozarslan ayrıca babasının ödülünü almak için Diyarbakır'a gelen kızı Ceren Önder’e de teşekkür etti. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Jüri Özel Ödülü’nü Ceren Önder’e ise gazeteci Doğan Satmış takdim etti.