Amedspor taraftarlarını sevindirecek haber

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 01.05.2024 - 10:53, Güncelleme: 01.05.2024 - 10:53 1704 kez okundu.
 

Amedspor taraftarlarını sevindirecek haber

Amedspor yönetiminden final Menemen maçı için taraftarları sevindirecek haber geldi.
Iğdırspor maçında sahte bilet nedeniyle binlerce Amedspor taraftarı mağdur olurken, yönetim final Menemen maçı için taraftarları sevindirecek kararlar aldı. TFF 2. Lig’den 1.Lige çıkmak için şampiyonluğun kapısını sonuna kadar aralayan Amedspor, hafta sonucu bu sezonki son maçına çıkıyor. Amedspor yönetimi, Iğdır maçında sahte bilet ve karaborsada satılan biletler nedeniyle mağdur olan taraftarlarının bir daha mağdur edilmemesi için önemli kararlar aldı. ÖZEL TASARIM BİLETLER BİR NOKTADA SATILACAK Amedspor yönetiminin final maçı olan Menemen için özel tasarımlı biletler hazırlıyor. Amedspor-Menemenspor maçı için bastırılacak olan yaklaşık 25 bin bilet, stadyumun önünde maçtan bir gün önce ve tek noktada satışa çıkarılacak. Biletlerin,  Diyarbakır Stadyumu önünde ve tek noktada satışa çıkarılması ile taraftarlara başka yerden alınan biletlerin sahte olduğu açıklaması yapılacak. Böylelikle sadece stadyum önündeki tek noktadan Cuma günü satılması planlanan özel tasarımlı biletleri alan seyirciler maça girebilecek. ŞAMPİYONLUK İÇİN HATIRA BİLETLERİ BASILACAK Amedspor’un 11 yıl sonra birinci lige çıkması nedeniyle Menemenspor maçı için özel hatıra biletleri bastırılacak. Yaklaşık 3 bin basılması planlanan şampiyonluk hatıra biletlerinin fiyatları, diğer biletlerden fraklı olacak. Haber Merkezi Amedspor yönetimi, bilet fiyatları konusunda bir şimdilik bir açıklama yapmazken, protokol ve kombinelerin bulunduğu bölgedeki taraftarlar için hatıra biletinin verileceği öğrenildi.
Amedspor yönetiminden final Menemen maçı için taraftarları sevindirecek haber geldi.

Iğdırspor maçında sahte bilet nedeniyle binlerce Amedspor taraftarı mağdur olurken, yönetim final Menemen maçı için taraftarları sevindirecek kararlar aldı.

TFF 2. Lig’den 1.Lige çıkmak için şampiyonluğun kapısını sonuna kadar aralayan Amedspor, hafta sonucu bu sezonki son maçına çıkıyor. Amedspor yönetimi, Iğdır maçında sahte bilet ve karaborsada satılan biletler nedeniyle mağdur olan taraftarlarının bir daha mağdur edilmemesi için önemli kararlar aldı.

ÖZEL TASARIM BİLETLER BİR NOKTADA SATILACAK

Amedspor yönetiminin final maçı olan Menemen için özel tasarımlı biletler hazırlıyor. Amedspor-Menemenspor maçı için bastırılacak olan yaklaşık 25 bin bilet, stadyumun önünde maçtan bir gün önce ve tek noktada satışa çıkarılacak.

Biletlerin,  Diyarbakır Stadyumu önünde ve tek noktada satışa çıkarılması ile taraftarlara başka yerden alınan biletlerin sahte olduğu açıklaması yapılacak. Böylelikle sadece stadyum önündeki tek noktadan Cuma günü satılması planlanan özel tasarımlı biletleri alan seyirciler maça girebilecek.

ŞAMPİYONLUK İÇİN HATIRA BİLETLERİ BASILACAK

Amedspor’un 11 yıl sonra birinci lige çıkması nedeniyle Menemenspor maçı için özel hatıra biletleri bastırılacak. Yaklaşık 3 bin basılması planlanan şampiyonluk hatıra biletlerinin fiyatları, diğer biletlerden fraklı olacak. Haber Merkezi

Amedspor yönetimi, bilet fiyatları konusunda bir şimdilik bir açıklama yapmazken, protokol ve kombinelerin bulunduğu bölgedeki taraftarlar için hatıra biletinin verileceği öğrenildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.