Kriz çıkmıştı: Diyarbakır Valisi barıştırdı
MALABADİ HABER - Sakarya yenilgisi ile şoka giren TFF 1’inci Lig ekiplerinden Amedspor’da Sarıyer mesaisi devam ederken, Pendik maçı öncesi protokolde yaşanan tekmeli yumruklu kavga olayına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Kentte yakışmayan görüntüler sonrası Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu devreye girdi.
Vali barıştırdıÖnce DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Borsa Başkanı Engin Yeşil ve OSB Başkanı Mustafa Fidan’ı dinleyen Vali Zorluoğlu daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenk Ertekin’i dinledi. Her iki tarafın birbirinden şikayetçi olmaması üzerine Vali Zorluoğlu tarafları barıştırdı
Ne olmuştu?TFF 1’inci Lig’in 5’inci haftasında Amedspor kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul ekibi Pendikspor’u ağırlamıştı. Kıran kırana geçen maçı yeşil-kırmızılı ekip 2-1 kazanırken, karşılaşmadan çok maç öncesi protokolde yaşanan kavga gündem olmuştu. Protokolde yaşanan kavga büyük tepki toplamıştı.