Başak Demirtaş son noktayı koydu: Ekrem İmamoğlu'na rakip mi olacak?

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 22.01.2024 - 10:26, Güncelleme: 22.01.2024 - 10:26 1928+ kez okundu.
 

Başak Demirtaş son noktayı koydu: Ekrem İmamoğlu'na rakip mi olacak?

HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş Edirne Cezaevi’nde yaptığı görüşmeden İstanbul seçimleri ile ilgili konuştu. Demirtaş, “Halk ister, partimiz de uygun görürse, düşünebiliriz” dedi.
HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş Artıgerçek’ten İrfan Aktan’a önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul Belediye Başkanlığı için şunları söyledi: “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için henüz partimiz DEM Parti’den bize bir öneri gelmedi, ama halk ister, partimiz de uygun görürse, demokrasi ve toplumsal barışın önünü açacağına inanırsak, düşünebiliriz” dedi. Gazeteci Aktan bu önemli görüşmeyi aktarırken Başak Demirtaş’ın Edirne Cezaevi’nde Selahattin Demirtaş ile görüştüğünü ve konunun bu görüşmede gündeme geldiğini belirtiyor. Başak Demirtaş’ın kendisine aday olması halinde birilerine kazandırmak veya kaybettirmek için değil, İstanbul’da kazanmak için yarışa gireceğinin de altını çiziyor. Şimdiye kadar hem Diyarbakır Büyükşehir hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için ismi zikredilen Başak Demirtaş, ilk defa konu ile ilgili basına demeç veriyor. (Haber Merkezi)
HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş Edirne Cezaevi’nde yaptığı görüşmeden İstanbul seçimleri ile ilgili konuştu. Demirtaş, “Halk ister, partimiz de uygun görürse, düşünebiliriz” dedi.

HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş Artıgerçek’ten İrfan Aktan’a önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul Belediye Başkanlığı için şunları söyledi: “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için henüz partimiz DEM Parti’den bize bir öneri gelmedi, ama halk ister, partimiz de uygun görürse, demokrasi ve toplumsal barışın önünü açacağına inanırsak, düşünebiliriz” dedi.

Gazeteci Aktan bu önemli görüşmeyi aktarırken Başak Demirtaş’ın Edirne Cezaevi’nde Selahattin Demirtaş ile görüştüğünü ve konunun bu görüşmede gündeme geldiğini belirtiyor. Başak Demirtaş’ın kendisine aday olması halinde birilerine kazandırmak veya kaybettirmek için değil, İstanbul’da kazanmak için yarışa gireceğinin de altını çiziyor.

Şimdiye kadar hem Diyarbakır Büyükşehir hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için ismi zikredilen Başak Demirtaş, ilk defa konu ile ilgili basına demeç veriyor. (Haber Merkezi)

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.