Diyarbakır Büyükşehir’den bir garip turnuva

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 14.03.2024 - 15:28, Güncelleme: 14.03.2024 - 15:28 1721+ kez okundu.
 

Diyarbakır Büyükşehir’den bir garip turnuva

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından ilginç bir turnuva düzenlendi. Etkinliğin adı “Uyanış Gençlik Valorant Turnuvası”
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, gençlerin hızla değişen dünyaya ayak uydurmalarını ve yenilikçi fikirlere adapte olmalarını sağlamak amacıyla Valorant Turnuvası organize etti. Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Sur Gençlik Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya beşer kişiden oluşan 6 takım katıldı. 24 Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmada gençler heyecan dolu dakikalar yaşadı. Turnuvada birinci olan takıma akıllı saat, çanta; ikinci olan takıma eşofman takımı, spor ayakkabı, çanta; üçüncü olan takıma ise spor ayakkabı ve çanta hediye edildi. Dereceye giren takımlara hediyeleri ve madalyaları Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Buğday ve şube müdürleri tarafından verildi. 34 Valorant Nedir, Nasıl Oynanır? Valorant, evlerde ve internet kafelerde özellikle gençler arasında oynanan bir internet savaş oyunu. 5'er kişilik iki takımın birbirleriyle savaştığı oyunda bir taraf savunma diğer taraf ise saldırı yapıyor. Saldıran ve sanalda öldürüp hedefe ulaşmayı önceleyen oyunda tarafların amacı Spike ismi verilen aleti hedef noktaya yerleştirmek. 44 Uzmanlar uyarıyor Uzmanlar, bu tür oyunların çocuklar ve gençler üzerinde olumsuz örnek oluşturarak, bağımlılık yaptığı gerçek hayattan uzaklaştırdığı gerekçesiyle uyarıyor. Gerçeklik algısını bozar, şiddet içerir. Valorant oyununun gerçeklik algısını bozduğunu belirten uzmanlar, şiddet içerdiği için çocukların özellikle uzak tutulması gerektiğini belirtiyor.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından ilginç bir turnuva düzenlendi. Etkinliğin adı “Uyanış Gençlik Valorant Turnuvası”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, gençlerin hızla değişen dünyaya ayak uydurmalarını ve yenilikçi fikirlere adapte olmalarını sağlamak amacıyla Valorant Turnuvası organize etti.

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Sur Gençlik Merkezi’nde düzenlenen turnuvaya beşer kişiden oluşan 6 takım katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir’den bir garip turnuva 224

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmada gençler heyecan dolu dakikalar yaşadı.

Turnuvada birinci olan takıma akıllı saat, çanta; ikinci olan takıma eşofman takımı, spor ayakkabı, çanta; üçüncü olan takıma ise spor ayakkabı ve çanta hediye edildi.

Dereceye giren takımlara hediyeleri ve madalyaları Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Buğday ve şube müdürleri tarafından verildi.

Diyarbakır Büyükşehir’den bir garip turnuva 334

Valorant Nedir, Nasıl Oynanır?

Valorant, evlerde ve internet kafelerde özellikle gençler arasında oynanan bir internet savaş oyunu. 5'er kişilik iki takımın birbirleriyle savaştığı oyunda bir taraf savunma diğer taraf ise saldırı yapıyor. Saldıran ve sanalda öldürüp hedefe ulaşmayı önceleyen oyunda tarafların amacı Spike ismi verilen aleti hedef noktaya yerleştirmek.

Diyarbakır Büyükşehir’den bir garip turnuva 444

Uzmanlar uyarıyor

Uzmanlar, bu tür oyunların çocuklar ve gençler üzerinde olumsuz örnek oluşturarak, bağımlılık yaptığı gerçek hayattan uzaklaştırdığı gerekçesiyle uyarıyor. Gerçeklik algısını bozar, şiddet içerir.

Valorant oyununun gerçeklik algısını bozduğunu belirten uzmanlar, şiddet içerdiği için çocukların özellikle uzak tutulması gerektiğini belirtiyor.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.