Diyarbakır uçağı saatlerce havada kaldı

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 17.11.2023 - 10:58, Güncelleme: 17.11.2023 - 10:58 957+ kez okundu.
 

Diyarbakır uçağı saatlerce havada kaldı

İstanbul Diyarbakır seferini yapan Pegasus Hava Yolları’na ait uçak, 4,5 saat havada kaldı. Uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı.
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan dün gece saat 22.15’te yola çıkan Pegasus Hava Yolları’na ait uçak, 1 saat 20 dakika sürmesi gereken yolculuğu 4,5 saatte tamamladı. Saatlerce havada kalan uçak, uzun uğraşlar sonucu Elazığ Hava Limanı’na zorunlu iniş yaptı. Pegasus açıklama yaptı Pegasus Hava Yolları bir yolcunun şikayeti üzerine şu açıklamayı yaptı: “Merhaba, öncelikle yaşanan aksaklık nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. PC2382 sefer sayılı İstanbul Sabiha Gökçen - Diyarbakır uçuşumuz, Diyarbakır'daki olumsuz hava koşulları nedeni ile zorunlu olarak Elazığ havalimanına iniş gerçekleştirmiştir. Yapılan değerlendirme ve hava koşullarının takibi sonrası seferimiz tamamlanmıştır. Çok iyi biliyoruz ki yaşanan olumsuzlukların ve kaybedilen saatlerin telafisi mümkün olmamaktadır. Ancak takdir edeceğiniz gibi her hava yolunda, teknik, olumsuz hava koşulu, hava trafiği yoğunluğu gibi sebepler ile zaman zaman aksaklıklar yaşanabilmektedir. Konuyla ilgili geri bildirim ve taleplerinizi https://flypgs.com/bize-yazin/sefer-gecikmesi sayfamız üzerinden ilgili ekiplerimize iletebilirsiniz. İyi günler dileriz.” (Haber Merkezi)
İstanbul Diyarbakır seferini yapan Pegasus Hava Yolları’na ait uçak, 4,5 saat havada kaldı. Uçak Elazığ’a zorunlu iniş yaptı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan dün gece saat 22.15’te yola çıkan Pegasus Hava Yolları’na ait uçak, 1 saat 20 dakika sürmesi gereken yolculuğu 4,5 saatte tamamladı. Saatlerce havada kalan uçak, uzun uğraşlar sonucu Elazığ Hava Limanı’na zorunlu iniş yaptı.

Pegasus açıklama yaptı

Pegasus Hava Yolları bir yolcunun şikayeti üzerine şu açıklamayı yaptı: “Merhaba, öncelikle yaşanan aksaklık nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. PC2382 sefer sayılı İstanbul Sabiha Gökçen - Diyarbakır uçuşumuz, Diyarbakır'daki olumsuz hava koşulları nedeni ile zorunlu olarak Elazığ havalimanına iniş gerçekleştirmiştir. Yapılan değerlendirme ve hava koşullarının takibi sonrası seferimiz tamamlanmıştır. Çok iyi biliyoruz ki yaşanan olumsuzlukların ve kaybedilen saatlerin telafisi mümkün olmamaktadır. Ancak takdir edeceğiniz gibi her hava yolunda, teknik, olumsuz hava koşulu, hava trafiği yoğunluğu gibi sebepler ile zaman zaman aksaklıklar yaşanabilmektedir. Konuyla ilgili geri bildirim ve taleplerinizi https://flypgs.com/bize-yazin/sefer-gecikmesi sayfamız üzerinden ilgili ekiplerimize iletebilirsiniz. İyi günler dileriz.” (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.