Diyarbakır’da yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte okul önleri ve çevrelerinde polis denetimi

Diyarbakır 12.09.2023 - 10:34, Güncelleme: 12.09.2023 - 10:34 1715+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte okul önleri ve çevrelerinde polis denetimi

DİYARBAKIR’da polis ekipleri eğitim öğretim yılının ilk gününde kentin çeşitli bölgelerinde uygulama noktası oluşturup, okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
 Evrağı eksik olanlara ceza yazıldı. Bazı okullarda da  ‘Narkonokta’ uygulaması yapıldı. Diyarbakır’da 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk gününde İl Emniyet müdürlüğüne bağlı,Trafik Denetleme Şube, Asayiş Şube, Güvenlik Şube, TEM Şube, Narkotik Şube ve KOM Şube müdürlükleri ile ilçe emniyet müdürlüklerince kentin birçok noktasında gerçekleştirilen denetimlerde okul servisleri, metruk alanlar, internet kafe, büfeler, şüpheli araç ve kişiler durdurulup üstleri ve araçları arandı. Okul etrafında bulunan bazı şüphelilerin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılarak denetimler yapıldı. Öğrenci servisi sürücülerinin evrakları kontrol edilirken, belgeleri eksik ve 'dur' lambası yanmayan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kayapınar ilçesindeki Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulunda "Narkonokta" uygulaması yapıldı. Uyuşturucu kullanımının zararlarıyla ilgili okul bahçesinde öğrencilere ve velilere bilgilendirme çalışması yapılarak, broşür dağıtıldı.
DİYARBAKIR’da polis ekipleri eğitim öğretim yılının ilk gününde kentin çeşitli bölgelerinde uygulama noktası oluşturup, okul servislerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

 Evrağı eksik olanlara ceza yazıldı. Bazı okullarda da  ‘Narkonokta’ uygulaması yapıldı.

Diyarbakır’da 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk gününde İl Emniyet müdürlüğüne bağlı,Trafik Denetleme Şube, Asayiş Şube, Güvenlik Şube, TEM Şube, Narkotik Şube ve KOM Şube müdürlükleri ile ilçe emniyet müdürlüklerince kentin birçok noktasında gerçekleştirilen denetimlerde okul servisleri, metruk alanlar, internet kafe, büfeler, şüpheli araç ve kişiler durdurulup üstleri ve araçları arandı. Okul etrafında bulunan bazı şüphelilerin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılarak denetimler yapıldı. Öğrenci servisi sürücülerinin evrakları kontrol edilirken, belgeleri eksik ve 'dur' lambası yanmayan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kayapınar ilçesindeki Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulunda "Narkonokta" uygulaması yapıldı. Uyuşturucu kullanımının zararlarıyla ilgili okul bahçesinde öğrencilere ve velilere bilgilendirme çalışması yapılarak, broşür dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.