Emek Partisi’nden GGC’ye Ziyaret

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 03.05.2024 - 13:59, Güncelleme: 03.05.2024 - 14:00 1519 kez okundu.
 

Emek Partisi’nden GGC’ye Ziyaret

Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca ve bereberindeki heyet, 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Ziyarette basının durumu ve geleceği üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirildi. GGC Başkanı Felat Bozarslan ve GGC Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Karaca ve beraberindeki heyet, özellikle gazetecilerin karşılaştığı zorluklar, sansür, ifade özgürlüğüne yönelik baskılar ve çalışma koşulları gibi konuları ele aldılar. Toplantıda, medya sektöründeki güncel gelişmeler ve gelecekteki beklentiler de detaylı bir şekilde değerlendirildi. Karaca, basının toplumun bilgi edinme özgürlüğü ve demokrasinin sağlıklı işleyişi açısından kritik bir rol oynadığını vurguladı. Ayrıca, basın özgürlüğünün korunması ve gazetecilerin haklarının desteklenmesi gerektiğini belirtti. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın özgürlüğünün öneminin altını çizdi ve Emek Partisi heyetine teşekkürlerini iletti. Haber Merkezi
Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca ve bereberindeki heyet, 3 Mayıs Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ziyarette basının durumu ve geleceği üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirildi. GGC Başkanı Felat Bozarslan ve GGC Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Karaca ve beraberindeki heyet, özellikle gazetecilerin karşılaştığı zorluklar, sansür, ifade özgürlüğüne yönelik baskılar ve çalışma koşulları gibi konuları ele aldılar.

Toplantıda, medya sektöründeki güncel gelişmeler ve gelecekteki beklentiler de detaylı bir şekilde değerlendirildi. Karaca, basının toplumun bilgi edinme özgürlüğü ve demokrasinin sağlıklı işleyişi açısından kritik bir rol oynadığını vurguladı. Ayrıca, basın özgürlüğünün korunması ve gazetecilerin haklarının desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Felat Bozarslan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın özgürlüğünün öneminin altını çizdi ve Emek Partisi heyetine teşekkürlerini iletti. Haber Merkezi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.