GÜLTAN KIŞANAK’TAN MESAJ VAR

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 04.04.2024 - 13:36, Güncelleme: 04.04.2024 - 13:36 1578+ kez okundu.
 

GÜLTAN KIŞANAK’TAN MESAJ VAR

Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde tutuklu bulunan Gültan Kışanak, Van’da kriz sonrası çözülen mazbata olayı ile ilgili açıklama yaptı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Gültan Kışanak, DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın seçilme yeterliliğinin düşürülmesi girişimi ve tepkiler üzerine mazbatanın iade edilmesi kararına ilişkin bir mesaj yayımladı. Kışanak, "Halkın iradesinin karşısında hiçbir kumpasın tutmayacağını gösterdiniz. Bize bu güzel duyguları yaşattığınız için sizi canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum" dedi. Kışanak'ın mesajı şu şekilde: "Değerli Van halkı; Yürüttüğünüz mücadele tarihe mal oldu. Tarih yazdınız. Halklarımızın demokrasiye, barışa ve özgürlüklere dair umudunu büyüttünüz. Halkın iradesinin karşısında hiçbir kumpasın tutmayacağını gösterdiniz. Bize bu güzel duyguları yaşattığınız için sizi canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Tüm Türkiye Van halkının onurlu direnişi karşısında demokrasiye, hukuka, adalete ve halk iradesine sahip çıkmanın önemini bir kez daha görmüş oldu. Demokrasiden yana olanların Van halkıyla gösterdiği dayanışma, geleceğe dair daha güzel hayaller kurmamıza vesile oldu. Bu onurlu direnişin saflarına yer alan 7'den 70'e tüm Van halkını selamlıyor, kayyım siyasetine son noktayı koyduğunuz için sizleri bir kez daha kutluyorum."
Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde tutuklu bulunan Gültan Kışanak, Van’da kriz sonrası çözülen mazbata olayı ile ilgili açıklama yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Gültan Kışanak, DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın seçilme yeterliliğinin düşürülmesi girişimi ve tepkiler üzerine mazbatanın iade edilmesi kararına ilişkin bir mesaj yayımladı. Kışanak, "Halkın iradesinin karşısında hiçbir kumpasın tutmayacağını gösterdiniz. Bize bu güzel duyguları yaşattığınız için sizi canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum" dedi. Kışanak'ın mesajı şu şekilde:

"Değerli Van halkı;

Yürüttüğünüz mücadele tarihe mal oldu. Tarih yazdınız. Halklarımızın demokrasiye, barışa ve özgürlüklere dair umudunu büyüttünüz. Halkın iradesinin karşısında hiçbir kumpasın tutmayacağını gösterdiniz. Bize bu güzel duyguları yaşattığınız için sizi canı gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Tüm Türkiye Van halkının onurlu direnişi karşısında demokrasiye, hukuka, adalete ve halk iradesine sahip çıkmanın önemini bir kez daha görmüş oldu. Demokrasiden yana olanların Van halkıyla gösterdiği dayanışma, geleceğe dair daha güzel hayaller kurmamıza vesile oldu.

Bu onurlu direnişin saflarına yer alan 7'den 70'e tüm Van halkını selamlıyor, kayyım siyasetine son noktayı koyduğunuz için sizleri bir kez daha kutluyorum."

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.