Büyük ikramiyeyi kazandıran bayi: Talihliden hiçbir talebimiz olmadı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 28.07.2023 - 12:24, Güncelleme: 28.07.2023 - 16:46 4263+ kez okundu.
 

Büyük ikramiyeyi kazandıran bayi: Talihliden hiçbir talebimiz olmadı

Silvan’da 247 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazandıran Sayısal Loto Bayisi, hakkında çıkan söylentilere tepki gösterdi.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan ilçesinde 247 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği kuponu satan Sayısal Loto Bayisi Süphan Terim, hakkındaki söylentilerle ilgili açıklama yaptı. Terim, ikramiyenin Silvan’a isabet ettiğini ve kendisinden de hiçbir şekilde taleplerinin olmadığını söyledi. Talihli kuponun oynandığı Selahattin Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki Seval Kuruyemiş Şans Gişesi’nin sahibi Süphan Terim ikramiye kazandıran bayi olmanın kendilerini gururlandırdığını, bundan sonra hayallerinin daha büyük ikramiyeler dağıtmak olduğunu söyledi. Şansal Sayısal Loto’da büyük ikramiye kazanan talihliyi tebrik ettiğini belirten Terim, “İkramiye bizim bayide çıktı. Bu anlamda çok mutluyuz. Bizim talihliden veya şirketimizden hiçbir şekilde talebimiz olmadı, olmazda biz burada işimizi severek yapıyoruz. Sayısal Lotonun çıktığı günden şimdiye kadar gerek telefonla gerek bizzat buraya gelen şahısların sordukları ilk soru sayısal loto size mi çıktı, hayırlı olsun gibi söylemler beni ziyadesiyle rahatsız etmeye başladı. Sayısal loto bana çıkmadı, bizim bayiden bir Silvanlı hemşerimize çıktı. Talihliden her hangi bir talebimiz olmamıştır. Bundan sonrada olamaz. Kendisine hayırlı olsun. Biz hemşerimize çıkmasına da mutlu oldum ”dedi.
Silvan’da 247 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazandıran Sayısal Loto Bayisi, hakkında çıkan söylentilere tepki gösterdi.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan ilçesinde 247 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği kuponu satan Sayısal Loto Bayisi Süphan Terim, hakkındaki söylentilerle ilgili açıklama yaptı.

Terim, ikramiyenin Silvan’a isabet ettiğini ve kendisinden de hiçbir şekilde taleplerinin olmadığını söyledi.

Talihli kuponun oynandığı Selahattin Mahallesi Gazi Caddesi'ndeki Seval Kuruyemiş Şans Gişesi’nin sahibi Süphan Terim ikramiye kazandıran bayi olmanın kendilerini gururlandırdığını, bundan sonra hayallerinin daha büyük ikramiyeler dağıtmak olduğunu söyledi.

Şansal Sayısal Loto’da büyük ikramiye kazanan talihliyi tebrik ettiğini belirten Terim, “İkramiye bizim bayide çıktı. Bu anlamda çok mutluyuz. Bizim talihliden veya şirketimizden hiçbir şekilde talebimiz olmadı, olmazda biz burada işimizi severek yapıyoruz. Sayısal Lotonun çıktığı günden şimdiye kadar gerek telefonla gerek bizzat buraya gelen şahısların sordukları ilk soru sayısal loto size mi çıktı, hayırlı olsun gibi söylemler beni ziyadesiyle rahatsız etmeye başladı. Sayısal loto bana çıkmadı, bizim bayiden bir Silvanlı hemşerimize çıktı. Talihliden her hangi bir talebimiz olmamıştır. Bundan sonrada olamaz. Kendisine hayırlı olsun. Biz hemşerimize çıkmasına da mutlu oldum ”dedi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.