Amedspor taraftarları 18 Kasım’a kilitlendi

Spor (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 16.11.2023 - 16:38, Güncelleme: 16.11.2023 - 16:39 1335+ kez okundu.
 

Amedspor taraftarları 18 Kasım’a kilitlendi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta liderlik koltuğuna oturan Amedspor için Diyarbakır’da konferans düzenlencek. Konferansı yeşil kırmızılı takımın taraftarları düzenliyor.
Türkiye’nin bilinen en büyük ilk 4 takımından sonra en fazla taraftara sahip olan Amedspor taraftarı “Amedspor Tartaraftarlı Geleceği Tartışıyor” adıyla bir konferans düzenleyecek. Diyarbakır’da gerçekleştirilecek konferansa Amedspor eski Başkanı Metin Kılavuz, Gazeteci Bekir Güneş de bir sunum gerçekleştirecek. Konferans 18 Kasım'da düzenlenecek Amedspor taraftarları konferansta “nasıl bir taraftar grubu?” sorusuna cevap arayacak. Amedspor taraftarlar derneği ve grupları olan Azrailler Grubu, Barikat ve Direniş Grubu da konferansta aktif rol alacak. Konferansta gençlerin nasıl uyuşturucudan uzaklaştırılacağı, nasıl birey haline geleceği ve aynı zamanda topluma da kazandırılacağı tartışılacak. Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Amedspor 30 puanla grup lideri ve namağlup unvanına sahip. (Haber Merkezi)
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta liderlik koltuğuna oturan Amedspor için Diyarbakır’da konferans düzenlencek. Konferansı yeşil kırmızılı takımın taraftarları düzenliyor.

Türkiye’nin bilinen en büyük ilk 4 takımından sonra en fazla taraftara sahip olan Amedspor taraftarı “Amedspor Tartaraftarlı Geleceği Tartışıyor” adıyla bir konferans düzenleyecek. Diyarbakır’da gerçekleştirilecek konferansa Amedspor eski Başkanı Metin Kılavuz, Gazeteci Bekir Güneş de bir sunum gerçekleştirecek.

Konferans 18 Kasım'da düzenlenecek

amedspor-taraftar.jpg

Amedspor taraftarları konferansta “nasıl bir taraftar grubu?” sorusuna cevap arayacak. Amedspor taraftarlar derneği ve grupları olan Azrailler Grubu, Barikat ve Direniş Grubu da konferansta aktif rol alacak. Konferansta gençlerin nasıl uyuşturucudan uzaklaştırılacağı, nasıl birey haline geleceği ve aynı zamanda topluma da kazandırılacağı tartışılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Amedspor 30 puanla grup lideri ve namağlup unvanına sahip. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.