Bahçelievler Mahalle Muhtar Adayı Kızılkan’dan hizmet sözü

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 05.02.2024 - 14:25, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:48 3179+ kez okundu.
 

Bahçelievler Mahalle Muhtar Adayı Kızılkan’dan hizmet sözü

Bahçelievler Mahallesi Muhtar adayı Salih Kızılkan Bahçelievler Mahallesini yönetmeye talip olduğunu açıkladı. Kızılkan, bir mahalle sakinlerimizle birlikte halkımıza hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan’ının en büyük Mahallelerinde biri olan Bahçelievler Mahalle muhtar adayı Salih Kızılkan, Mahallenin kaderini değiştirmek ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek amacıyla adaylığını açıkladı. 1979 yılında Silvan’da doğan Salih Kızılkan, Silvan’da eğitimini tamamladıktan sonra çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşmaya başlayarak 25 yıl boyunca Silvan İlçesinde tarım ve Hayvancılıkla meşgul olduğunu söyledi. Halen Silvan İlçesinde yaşayan Salih Kızılkan, 3 çocuk babasıdır. Muhtarlık düşüncesini açıklayan Kızılkan, Mahalleye nasıl faydalı olabileceğini düşünerek, Mahalledeki birçok sorunu çözmek ve daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla muhtar adayı olduğunu belirtti. Kendisinin büyüdüğü Mahalleye hizmet etmek kendime görev sayıyorum. Mahalle Halkının büyük bir kısmını tanıdığını ifade eden Kızılkan, Tüm sorunlarla tek tek ilgilenerek, var olan sorunlara çözüm üreteceğini belirtti. Bahçelievler’in sorunlarını başlıklar halinde sıralayan Kızılkan, muhtarlık görevi aldığı takdirde bu sorunlara çözüm getirmeyi hedeflediğini dile getirdi. Sorunlar arasında Mahalle içi yolların çamurlu olması, temizlik eksikliği, içme suyu sıkıntıları, Elektrik, İnternet ve iletişim sorunları gibi başlıklar bulunuyor. Temizlik eksikliklerinin giderilmesi, İçme suyu hatlarının yenilenmesi ve yetersizlik sorunlarının çözülmesi, Elektrdik ve iletişim altyapısının düzenlenmesi, Dere yataklarının temizlenerek ıslah edilmesi, Okul yapımı için arsa temin edilmesi, Atık yönetimi için çöp konteynırların konulması, İhtiyaç sahibi ailelere destek sağlanması, Salih Kızılkan, Mahalleme hizmet etmek için göreve talip olduğunu belirterek, Mahalle sakinlerinden destek beklediğini ifade etti. Ayrıca, bu hizmetlerin Mahalle halkının taleplerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak planlanacağını vurguladı.   
Bahçelievler Mahallesi Muhtar adayı Salih Kızılkan Bahçelievler Mahallesini yönetmeye talip olduğunu açıkladı. Kızılkan, bir mahalle sakinlerimizle birlikte halkımıza hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan’ının en büyük Mahallelerinde biri olan Bahçelievler Mahalle muhtar adayı Salih Kızılkan, Mahallenin kaderini değiştirmek ve daha yaşanabilir bir yer haline getirmek amacıyla adaylığını açıkladı.

1979 yılında Silvan’da doğan Salih Kızılkan, Silvan’da eğitimini tamamladıktan sonra çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşmaya başlayarak 25 yıl boyunca Silvan İlçesinde tarım ve Hayvancılıkla meşgul olduğunu söyledi.

Halen Silvan İlçesinde yaşayan Salih Kızılkan, 3 çocuk babasıdır.

Muhtarlık düşüncesini açıklayan Kızılkan, Mahalleye nasıl faydalı olabileceğini düşünerek, Mahalledeki birçok sorunu çözmek ve daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla muhtar adayı olduğunu belirtti. Kendisinin büyüdüğü Mahalleye hizmet etmek kendime görev sayıyorum. Mahalle Halkının büyük bir kısmını tanıdığını ifade eden Kızılkan, Tüm sorunlarla tek tek ilgilenerek, var olan sorunlara çözüm üreteceğini belirtti.

Bahçelievler’in sorunlarını başlıklar halinde sıralayan Kızılkan, muhtarlık görevi aldığı takdirde bu sorunlara çözüm getirmeyi hedeflediğini dile getirdi. Sorunlar arasında Mahalle içi yolların çamurlu olması, temizlik eksikliği, içme suyu sıkıntıları, Elektrik, İnternet ve iletişim sorunları gibi başlıklar bulunuyor.

  • Temizlik eksikliklerinin giderilmesi,
  • İçme suyu hatlarının yenilenmesi ve yetersizlik sorunlarının çözülmesi,
  • Elektrdik ve iletişim altyapısının düzenlenmesi,
  • Dere yataklarının temizlenerek ıslah edilmesi,
  • Okul yapımı için arsa temin edilmesi,
  • Atık yönetimi için çöp konteynırların konulması,
  • İhtiyaç sahibi ailelere destek sağlanması,

Salih Kızılkan, Mahalleme hizmet etmek için göreve talip olduğunu belirterek, Mahalle sakinlerinden destek beklediğini ifade etti. Ayrıca, bu hizmetlerin Mahalle halkının taleplerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak planlanacağını vurguladı.

  

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.