Diyarbakır Büyükşehir ve Ergani kayyımı 5 arsayı satışa çıkardı

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 30.01.2024 - 13:02, Güncelleme: 30.01.2024 - 13:02 2339+ kez okundu.
 

Diyarbakır Büyükşehir ve Ergani kayyımı 5 arsayı satışa çıkardı

Kayyım yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Ergani Belediyesi, 5 arsasını satışa çıkardı. Büyükşehir’in ihalesi bugün. Savcılık, bazı çalışanlar için Valilikten soruşturma izni
MALABADİ HABER: 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere aylar kala, kayyım yönetimindeki belediyelerde ihale sayısı arttı. Ergani Belediyesi, Kömürtaş bölgesindeki ikisi arsa, 3 alanın satışı için ihale ilanı verdi. Biri öze eğitim tesis alanı, biri susuz tarla, biri de konut dışı kentsel çalışma alanı olmak üzere 3 bölümün ihalesi, 6 Şubat’ta Ergani Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak. Büyükşehir de 2 taşınmazı satışa çıkardı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi de Sur İlçesi Çaruği bölgesindeki 2 adet taşınmazını satışa çıkardı. Satılacak taşınmazlardan biri ticari alan, diğeri ise konut alanı. Konut alanı için 103 milyon 796 bin 760 TL, ticari alan için ise, 18 milyon 847 bin 200 TL muhammen bedel belirlendi. Satış ihalesi bugün yapılacak. Ergani Belediyesi kaynak sıkıntısından arsa satmıştı Geçtiğimiz yıl kaynak sıkıntısını gerekçe göstererek arsa satan Ergani Belediyesi, üç günlük konser programı düzenlemişti. Soruşturma izni Öte yandan Ergani Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı işlemler nedeniyle Ergani Belediyesi çalışanları hakkında Kaymakamlıktan soruşturma izni istedi. (Haber Merkezi)
Kayyım yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Ergani Belediyesi, 5 arsasını satışa çıkardı. Büyükşehir’in ihalesi bugün. Savcılık, bazı çalışanlar için Valilikten soruşturma izni

MALABADİ HABER: 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere aylar kala, kayyım yönetimindeki belediyelerde ihale sayısı arttı. Ergani Belediyesi, Kömürtaş bölgesindeki ikisi arsa, 3 alanın satışı için ihale ilanı verdi. Biri öze eğitim tesis alanı, biri susuz tarla, biri de konut dışı kentsel çalışma alanı olmak üzere 3 bölümün ihalesi, 6 Şubat’ta Ergani Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak.

ergani-belediyesi.jpg

Büyükşehir de 2 taşınmazı satışa çıkardı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi de Sur İlçesi Çaruği bölgesindeki 2 adet taşınmazını satışa çıkardı. Satılacak taşınmazlardan biri ticari alan, diğeri ise konut alanı. Konut alanı için 103 milyon 796 bin 760 TL, ticari alan için ise, 18 milyon 847 bin 200 TL muhammen bedel belirlendi. Satış ihalesi bugün yapılacak.

Ergani Belediyesi kaynak sıkıntısından arsa satmıştı

Geçtiğimiz yıl kaynak sıkıntısını gerekçe göstererek arsa satan Ergani Belediyesi, üç günlük konser programı düzenlemişti.

Soruşturma izni

Öte yandan Ergani Cumhuriyet Başsavcılığı, bazı işlemler nedeniyle Ergani Belediyesi çalışanları hakkında Kaymakamlıktan soruşturma izni istedi. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.