Diyarbakır Ticaret Odası’ndan Silvan’a müjde

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 06.02.2024 - 15:09, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:13 3064+ kez okundu.
 

Diyarbakır Ticaret Odası’ndan Silvan’a müjde

Kent ekonomisine önemli bir katma değer sağlayan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi odası Silvan İlçesi’nde kurulan Ticaret Sicil Temsilciliği hizmeti vermeye başladı.
Haber: İhsan YILMAZ Üyelerine verdiği hizmetlere bir yenisi daha ekleyen DTSO, Silvan ilçesinde bulunan üyelerine Diyarbakır’a gitmesine gerek kalmadan Ticaret Sicil ile ilgili bütün işlemlerini Temsilcilik bünyesinde yapılmasına olanak sağladı. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Silvan Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz, “Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasının üstün gayretleri sonucu Ticaret Sicil Temsilciliğini açmış bulunmaktayız. Silvan’da ikamet eden üyelerimiz Diyarbakır’a gitmek zorunda kalmadan gerek Odadan yürütülebilecekleri işlemleri gerekse de Ticaret Sicil Müdürlüğü bünyesinde yürütülen tüm işlemleri DTSO Silvan Temsilciliğinde yapabilir” dedi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Silvan Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz   OLUMLU KATKI SUNACAKTIR Yılmaz, daha önce Bismil ilçemizde pilot bölge olarak başlatılan Ticaret Sicil Temsilciliği bugün Silvan ilçemizde de açmış bulunmaktayız. “Üyelerimize verilen hizmetlerin iş hayatına olumlu katkı sunmasını umuyorum. 2024 Yılı başlarında İlçemizde Ticaret Sicil Temsilciliği işlemleri kapsamında Şirket kuruluşu, Acentelik Tescili, Tasviye işlemleri, Gerçek Şahıs işlemleri, Unvan Adres, AŞ ve Yönetim Kurulu Değişiklik işlemleri burada yürütülecektir. Bu vesileyle Silvan Ticaret Sicil Temsilciliğinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. VATANDAŞ RAHAT NEFES ALDI Silvan ilçesinde faaliyet yürüten Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Silvan temsilciliği bünyesinde hizmet veremeye başlayan Ticaret Sicil işlemleri vatandaşın rahat nefes almasına neden oldu. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Mustafa Dolmaz, “Daha önce Ticaret Sicil işlemleri için Diyarbakır’a gitmek sorunda kalıyorduk. Bundan sonra Sicil işlemleri için Diyarbakır’a gitmek zorunda kalmayacağız. Bugün Sicil işlemleri için Silvan Temsilciliğine gelerek, sicil işlemlerimi ve bana gerekli evraklar burada verildi. Bu bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Gerçekten rahat bir nefes almış olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.            
Kent ekonomisine önemli bir katma değer sağlayan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi odası Silvan İlçesi’nde kurulan Ticaret Sicil Temsilciliği hizmeti vermeye başladı.

Haber: İhsan YILMAZ

Üyelerine verdiği hizmetlere bir yenisi daha ekleyen DTSO, Silvan ilçesinde bulunan üyelerine Diyarbakır’a gitmesine gerek kalmadan Ticaret Sicil ile ilgili bütün işlemlerini Temsilcilik bünyesinde yapılmasına olanak sağladı.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Silvan Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz, “Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasının üstün gayretleri sonucu Ticaret Sicil Temsilciliğini açmış bulunmaktayız. Silvan’da ikamet eden üyelerimiz Diyarbakır’a gitmek zorunda kalmadan gerek Odadan yürütülebilecekleri işlemleri gerekse de Ticaret Sicil Müdürlüğü bünyesinde yürütülen tüm işlemleri DTSO Silvan Temsilciliğinde yapabilir” dedi.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Silvan Temsilcisi İbrahim Halil Yılmaz

 

OLUMLU KATKI SUNACAKTIR

Yılmaz, daha önce Bismil ilçemizde pilot bölge olarak başlatılan Ticaret Sicil Temsilciliği bugün Silvan ilçemizde de açmış bulunmaktayız. “Üyelerimize verilen hizmetlerin iş hayatına olumlu katkı sunmasını umuyorum. 2024 Yılı başlarında İlçemizde Ticaret Sicil Temsilciliği işlemleri kapsamında Şirket kuruluşu, Acentelik Tescili, Tasviye işlemleri, Gerçek Şahıs işlemleri, Unvan Adres, AŞ ve Yönetim Kurulu Değişiklik işlemleri burada yürütülecektir. Bu vesileyle Silvan Ticaret Sicil Temsilciliğinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

VATANDAŞ RAHAT NEFES ALDI

Silvan ilçesinde faaliyet yürüten Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Silvan temsilciliği bünyesinde hizmet veremeye başlayan Ticaret Sicil işlemleri vatandaşın rahat nefes almasına neden oldu.

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Mustafa Dolmaz, “Daha önce Ticaret Sicil işlemleri için Diyarbakır’a gitmek sorunda kalıyorduk. Bundan sonra Sicil işlemleri için Diyarbakır’a gitmek zorunda kalmayacağız. Bugün Sicil işlemleri için Silvan Temsilciliğine gelerek, sicil işlemlerimi ve bana gerekli evraklar burada verildi. Bu bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Gerçekten rahat bir nefes almış olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

       

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.