Hadise Diyarbakır’ı coşturacak

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 06.02.2024 - 10:05, Güncelleme: 06.02.2024 - 15:57 2445+ kez okundu.
 

Hadise Diyarbakır’ı coşturacak

Ünlü şarkıcı Hadise bahar ayında ilk kez Diyarbakır’daki sevenleriyle buluşacak. Hadise'nin Diyarbakır konseri ne zaman?. Detaylar haberimizde.
POP müziğin önemli isimlerinden şarkıcı Hadise Diyarbakır’daki sevenleriyle bir araya geliyor. Mayıs ayında kente gelecek olan şarkıcı kentte unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor. Hadise’nin Diyarbakır konseri ne zaman? Performansı, showları ve stili ile fark yaratan Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden Hadise, 22 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı Bayhan Müzik organizasyonuyla Diyarbakır Sezai Karakoç Sahnesi'nde müzikseverler ile buluşacak. Hadise uzun bir aranın ardından, Neredesin Aşkım, Aşk Kaç Beden Giyer, İmdat, Feryat, Sıfır Tolerans gibi hitlerinin de yer aldığı özel repertuvarı ile sürprizlerle dolu bir gecede Diyarbakırlılara unutulmaz bir konser yaşatacak.
Ünlü şarkıcı Hadise bahar ayında ilk kez Diyarbakır’daki sevenleriyle buluşacak. Hadise'nin Diyarbakır konseri ne zaman?. Detaylar haberimizde.

POP müziğin önemli isimlerinden şarkıcı Hadise Diyarbakır’daki sevenleriyle bir araya geliyor. Mayıs ayında kente gelecek olan şarkıcı kentte unutulmaz bir konser vermeye hazırlanıyor.

Hadise’nin Diyarbakır konseri ne zaman?

hadise1.jpg

Performansı, showları ve stili ile fark yaratan Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden Hadise, 22 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı Bayhan Müzik organizasyonuyla Diyarbakır Sezai Karakoç Sahnesi'nde müzikseverler ile buluşacak. Hadise uzun bir aranın ardından, Neredesin Aşkım, Aşk Kaç Beden Giyer, İmdat, Feryat, Sıfır Tolerans gibi hitlerinin de yer aldığı özel repertuvarı ile sürprizlerle dolu bir gecede Diyarbakırlılara unutulmaz bir konser yaşatacak.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.