HEDEP’ten yerel seçim açıklaması: Kendi adaylarımızı çıkaracağız

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 16.11.2023 - 16:37, Güncelleme: 16.11.2023 - 16:37 1093+ kez okundu.
 

HEDEP’ten yerel seçim açıklaması: Kendi adaylarımızı çıkaracağız

HEDEP Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada Türkiye’de birinci ve ikinci olduğumuz tüm belediyelerde ve büyükşehirlerde kendi adaylarını çıkarma kararı aldıklarını söyledi.
HEDEP Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere ilişkin açıklamada bulundu. Kendi tabanları ile yapılan toplantılarda halkın net taleplerinin olduğunu belirten Hatimoğulları; “Bu yerel seçimlerde 2019’daki gibi yada son mayıs ayındaki seçimlerdeki gibi HDP’nin, HEDEP’in görülmediği, yok sayıldığı, görülmeyeceği bir ittifakı istemiyoruz” dedi. Adana’da basın mensupları ile bir araya gelen HEDEP Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, yerel seçimlere ilişkin soruları cevapladı. Hatimoğulları şöyle konuştu: “Seçim ittifaklarının demokratik bir zeminde açık ve şeffaf şekilde yapılması halinde ittifaklarda yer alırız. Aksi takdirde ‘HDP hele bize oy versin ama kenarda dursun, HEDEP bizim yanımızda görünmesin’ gibi bir yaklaşımı bu dönem kabul etmeyeceğimizi ilan ettik. Adana kamuoyunun da bilmesini isterim çünkü gerçekten Adana Büyükşehir Belediyesi bizler için çok önemlidir.” Yerel seçim stratejilerini de basın mensupları ile paylaşan Hatimoğulları; “Türkiye'de birinci ve ikinci olduğumuz beldelerde, belediyelerde ve büyükşehirlerde kendi adayımızla çıkacağımızı karar altına almış durumdayız" açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)
HEDEP Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada Türkiye’de birinci ve ikinci olduğumuz tüm belediyelerde ve büyükşehirlerde kendi adaylarını çıkarma kararı aldıklarını söyledi.

HEDEP Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere ilişkin açıklamada bulundu. Kendi tabanları ile yapılan toplantılarda halkın net taleplerinin olduğunu belirten Hatimoğulları; “Bu yerel seçimlerde 2019’daki gibi yada son mayıs ayındaki seçimlerdeki gibi HDP’nin, HEDEP’in görülmediği, yok sayıldığı, görülmeyeceği bir ittifakı istemiyoruz” dedi.

Adana’da basın mensupları ile bir araya gelen HEDEP Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, yerel seçimlere ilişkin soruları cevapladı. Hatimoğulları şöyle konuştu: “Seçim ittifaklarının demokratik bir zeminde açık ve şeffaf şekilde yapılması halinde ittifaklarda yer alırız. Aksi takdirde ‘HDP hele bize oy versin ama kenarda dursun, HEDEP bizim yanımızda görünmesin’ gibi bir yaklaşımı bu dönem kabul etmeyeceğimizi ilan ettik. Adana kamuoyunun da bilmesini isterim çünkü gerçekten Adana Büyükşehir Belediyesi bizler için çok önemlidir.”

Yerel seçim stratejilerini de basın mensupları ile paylaşan Hatimoğulları; “Türkiye'de birinci ve ikinci olduğumuz beldelerde, belediyelerde ve büyükşehirlerde kendi adayımızla çıkacağımızı karar altına almış durumdayız" açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.