Diyarbakırlı şair Sezai Karakoç için anma programı

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 17.11.2023 - 13:43, Güncelleme: 17.11.2023 - 13:43 994+ kez okundu.
 

Diyarbakırlı şair Sezai Karakoç için anma programı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vefatının 2. yıldönümünde şair ve yazar Sezai Karakoç’u andı.
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Diyarbakırlı şair ve yazar Sezai Karakoç’u anma programı düzenledi. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda, Yüksel Kanar ve Temel Hazıroğlu merhum yazarın eserlerini anlattı, Nur Haktan Aydoğdu ise şiir dinletisi gerçekleştirdi. Hızır'la Kırk Saat Görsel Sanat Sergisi Karakoç anısına şiirsel mirasını dijital sanatın sınırları içinde yeniden yorumlayan İbrahim Yılmazer’in"Hızır'la Kırk Saat Görsel Sanat Sergisi"nin açılışı yapıldı. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezindeki sergi, kasım ayı boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, kaymakamlar, daire başkanları ve sanatseverler katıldı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vefatının 2. yıldönümünde şair ve yazar Sezai Karakoç’u andı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Diyarbakırlı şair ve yazar Sezai Karakoç’u anma programı düzenledi. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda, Yüksel Kanar ve Temel Hazıroğlu merhum yazarın eserlerini anlattı, Nur Haktan Aydoğdu ise şiir dinletisi gerçekleştirdi.

Hızır'la Kırk Saat Görsel Sanat Sergisi

Karakoç anısına şiirsel mirasını dijital sanatın sınırları içinde yeniden yorumlayan İbrahim Yılmazer’in"Hızır'la Kırk Saat Görsel Sanat Sergisi"nin açılışı yapıldı. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezindeki sergi, kasım ayı boyunca sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, kaymakamlar, daire başkanları ve sanatseverler katıldı.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.