Koltuk Müdürsüz Kaldı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 05.02.2024 - 12:43, Güncelleme: 05.02.2024 - 13:37 2743+ kez okundu.
 

Koltuk Müdürsüz Kaldı

Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın’ın görevden ayrılmasının ardından müdür koltuğu müdürsüz kaldı.
Haber: İhsan YILMAZ 2023-2024 Eğitim Öğretimin yılının ikinci dönemin başlamasıyla birlikte ikinci dönem öğretim yılına Silvan eğitime müdürsüz başladı. KOLTUK BOŞ KALDI 26 Ocak 2024 tarihinde görevinde ayrılan Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın’ın koltuğu boş kaldı. Silvan İlçesinde Eğitim öğretimin ikinci döneminin başlamasıyla birlikten görevinden ayrılan Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın’ın yerine henüz kimsenin atanmaması velileri endişelendiriyor. Yaklaşık 1,5 yılda üç milli eğitim müdürünün görevden alınmasıyla gündeme gelen Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü metin Aydın üç ay görev yaptıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle görevinde ayrıldığını belirtmişti. Ancak yerine atamanın yapılmaması velileri endişelendiriyor. VELİLER TEPKİLİ Veliler, “Silvan’a kısa süreli müdürlerin atanması eğitime hiç bir faydası yok. Faydadan çok eğitime zarar veriyor. Bir müdür en az 5 yıl kalmalı ki, eğitime katkı sunabilsinler. En önemli husus ise, Milli Eğitimin ihalelerle anılmasıdır. Maalesef ki, Milli eğitim, eğitimden çok ihalelerle anılıyor. Çocuklarımıza eğitim verin, Çocuklarımız eğitimsiz kalmasın, Biz veliler olarak çocuklarımızın, memleketimizin eğitimle anılmasını istiyoruz. Gerçekten Silvan sahipsiz bir memleket, Başta Silvanlı olan Milletvekilimiz var. Ancak Silvan’dan çok Başka İlçelerle İlgileniyor. Maalesef diyeceğim. Taziyeden taziyeye Silvan’a gelip Silvan’da baş sağlığı dilemelerin dışında hiçbir kurumun sorunlarıyla ilgilenmiyorlar. Yazık günahtır, bir gün herkes bu memleketin ahını alacaktır” şeklinde tepki gösterdi.       
Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın’ın görevden ayrılmasının ardından müdür koltuğu müdürsüz kaldı.

Haber: İhsan YILMAZ

2023-2024 Eğitim Öğretimin yılının ikinci dönemin başlamasıyla birlikte ikinci dönem öğretim yılına Silvan eğitime müdürsüz başladı.

KOLTUK BOŞ KALDI

26 Ocak 2024 tarihinde görevinde ayrılan Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın’ın koltuğu boş kaldı.

Silvan İlçesinde Eğitim öğretimin ikinci döneminin başlamasıyla birlikten görevinden ayrılan Milli Eğitim Müdürü Metin Aydın’ın yerine henüz kimsenin atanmaması velileri endişelendiriyor.

Yaklaşık 1,5 yılda üç milli eğitim müdürünün görevden alınmasıyla gündeme gelen Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü metin Aydın üç ay görev yaptıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle görevinde ayrıldığını belirtmişti. Ancak yerine atamanın yapılmaması velileri endişelendiriyor.

VELİLER TEPKİLİ

Veliler, “Silvan’a kısa süreli müdürlerin atanması eğitime hiç bir faydası yok. Faydadan çok eğitime zarar veriyor. Bir müdür en az 5 yıl kalmalı ki, eğitime katkı sunabilsinler. En önemli husus ise, Milli Eğitimin ihalelerle anılmasıdır. Maalesef ki, Milli eğitim, eğitimden çok ihalelerle anılıyor. Çocuklarımıza eğitim verin, Çocuklarımız eğitimsiz kalmasın, Biz veliler olarak çocuklarımızın, memleketimizin eğitimle anılmasını istiyoruz. Gerçekten Silvan sahipsiz bir memleket, Başta Silvanlı olan Milletvekilimiz var. Ancak Silvan’dan çok Başka İlçelerle İlgileniyor. Maalesef diyeceğim. Taziyeden taziyeye Silvan’a gelip Silvan’da baş sağlığı dilemelerin dışında hiçbir kurumun sorunlarıyla ilgilenmiyorlar. Yazık günahtır, bir gün herkes bu memleketin ahını alacaktır” şeklinde tepki gösterdi.

  

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.