Silvan’da kısa süreli sağanak etkili oldu

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 23.01.2024 - 16:07, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:07 2122+ kez okundu.
 

Silvan’da kısa süreli sağanak etkili oldu

Meteorolojinin uyarılarının ardından Silvan İlçesinde başlayan sağanak yağmur etkisini devam ediyor. Boş ve toprak evlerin duvarları yıkılmaya başladı.
HABER: ERGÜN YILMAZ Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada vatandaşların kuvvetli yağışa karşı duyarlı olmasını duyurmuştu. Silvan’da öğlen saatlerinde başlayan yağmur yağış, akşam saatlerinde etkisini attırırken, bazı noktalarda kısa sürede su birikintileri oluştu. Sağanak yağışın ardından cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı. Vatandaşlardan kimisi uyarıları dikkate alarak tedbirli bir şekilde dışarı çıkarken, trafikte yoğunluk nedeniyle aksamalar oluştu. TOPRAK EVLER YIKILIYOR Silvan ilçesinde şiddetli yağışları etkili olurken, birçok boş toprak evlerin duvarları yıkılmaya başladı. Silvan’da kış mevsimi ile birlikte sağanak yağmur yağışı nedeniyle, başta terk edilmiş harabe ev, ahır ve birçok toprak evin çökmesine neden oldu.  Vatandaşlar, Silvan’da şiddetli yağış nedeniyle toprak ve boş olan birçok evin duvarların yıkılmasına neden oluyor. Silvan’ın tarihi taş evleri ve boş evler yağışlar nedeniyle yıkıldığını söyledi.  
Meteorolojinin uyarılarının ardından Silvan İlçesinde başlayan sağanak yağmur etkisini devam ediyor. Boş ve toprak evlerin duvarları yıkılmaya başladı.

HABER: ERGÜN YILMAZ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada vatandaşların kuvvetli yağışa karşı duyarlı olmasını duyurmuştu.

Silvan’da öğlen saatlerinde başlayan yağmur yağış, akşam saatlerinde etkisini attırırken, bazı noktalarda kısa sürede su birikintileri oluştu.

Sağanak yağışın ardından cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı. Vatandaşlardan kimisi uyarıları dikkate alarak tedbirli bir şekilde dışarı çıkarken, trafikte yoğunluk nedeniyle aksamalar oluştu.

TOPRAK EVLER YIKILIYOR

Silvan ilçesinde şiddetli yağışları etkili olurken, birçok boş toprak evlerin duvarları yıkılmaya başladı.

Silvan’da kış mevsimi ile birlikte sağanak yağmur yağışı nedeniyle, başta terk edilmiş harabe ev, ahır ve birçok toprak evin çökmesine neden oldu. 

Vatandaşlar, Silvan’da şiddetli yağış nedeniyle toprak ve boş olan birçok evin duvarların yıkılmasına neden oluyor. Silvan’ın tarihi taş evleri ve boş evler yağışlar nedeniyle yıkıldığını söyledi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.