Silvan’da taziye evleri bakım ve onarıma alındı

Silvan 16.09.2023 - 14:02, Güncelleme: 16.09.2023 - 14:02 2506+ kez okundu.
 

Silvan’da taziye evleri bakım ve onarıma alındı

Silvan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezi genelinde bulunan taziye evlerinde bakım, onarım ve boyama çalışması yaptı.
Silvan Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Müdürlüğü, kent merkezinde bulunan taziye evlerinde bakım ve boyama çalışması yaptı. Mahalle muhtarları, taziye evi sorumluları ve vatandaşların taleplerini yerinde inceleyen Silvan Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Müdürlüğü, taziye evlerinde bakım ve onarım çalışmaları başlattı Taziye evlerinde genel olarak, su tesisatının yenilenmesi, elektrik aksamının düzenlenmesi, deforme olan fayansların yenilenmesi, iç ve dış boya işleri, çatı izolasyon işleri, ihata duvarı, çalışması yapıldı.
Silvan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezi genelinde bulunan taziye evlerinde bakım, onarım ve boyama çalışması yaptı.

Silvan Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Müdürlüğü, kent merkezinde bulunan taziye evlerinde bakım ve boyama çalışması yaptı.

Mahalle muhtarları, taziye evi sorumluları ve vatandaşların taleplerini yerinde inceleyen Silvan Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Müdürlüğü, taziye evlerinde bakım ve onarım çalışmaları başlattı

Taziye evlerinde genel olarak, su tesisatının yenilenmesi, elektrik aksamının düzenlenmesi, deforme olan fayansların yenilenmesi, iç ve dış boya işleri, çatı izolasyon işleri, ihata duvarı, çalışması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.