Hanım Ağa AK Parti’den adaylık başvurusunu yaptı

Silvan 16.03.2023 - 16:45, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 2247+ kez okundu.
 

Hanım Ağa AK Parti’den adaylık başvurusunu yaptı

Silvan ilçesindeki 25 köylük Şeyhdoda Aşireti’nin lideri Suna Kepopu Ataman, 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili seçimi ile ilgili AK Parti’den aday adayı oldu.
Haber: İhsan YILMAZ Seçime günler kala, Diyarbakır’da siyaset arenası hareketlenmeye başladı. Aday adayları başvuruları başladı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve AK Parti Diyarbakır Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Suna Kepoğlu Ataman, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene, partili kadınlar da katıldı. ‘Bir Diyarbakır hikayem var’ Kepoğlu, “Benim bir Diyarbakır hikayem var” diyerek adaylığını açıkladı ve şu ifadeleri kullandı: “Mahmut Kepoğlu’nun kızı Suna hikayem var. Diyarbakır’dan gençliğim hikayesi var. Diyarbakırlı köylü çiftçi hikayem var. Benim Diyarbakırlı iş kadını hikayem var. Benim Diyarbakırlı anne hikayem var. Velhasılı benim bir Diyarbekir hikayem var. Ben bu hikâyeyi Ankara'da taçlandırmak ve her evlada anne, her kadına bacı, her muhtaca iş ve aş olmak için sizin yani Diyarbakır'ın desteğine ihtiyacım var. Rey verecek olanın reyine rey vermeyecek olanın rızalığına ihtiyacım var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olarak benim Diyarbakır'ın desteğine ve duasına ihtiyacım, Diyarbakır'ın da benim siyaset anlayışıma ihtiyacı var.” Şeyhdoda Aşireti’nin lideri ve dedesinden üç kuşak Nakşibendi torunu olan Ataman, “Diyarbakır'ın da benim siyaset anlayışıma ihtiyacı var” dedi.    
Silvan ilçesindeki 25 köylük Şeyhdoda Aşireti’nin lideri Suna Kepopu Ataman, 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili seçimi ile ilgili AK Parti’den aday adayı oldu.

Haber: İhsan YILMAZ

Seçime günler kala, Diyarbakır’da siyaset arenası hareketlenmeye başladı. Aday adayları başvuruları başladı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve AK Parti Diyarbakır Siyasi ve Hukuki İşleri Başkanı Suna Kepoğlu Ataman, AK Parti’den aday adaylığını açıkladı. AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene, partili kadınlar da katıldı.

‘Bir Diyarbakır hikayem var’

Kepoğlu, “Benim bir Diyarbakır hikayem var” diyerek adaylığını açıkladı ve şu ifadeleri kullandı: “Mahmut Kepoğlu’nun kızı Suna hikayem var.

Diyarbakır’dan gençliğim hikayesi var. Diyarbakırlı köylü çiftçi hikayem var. Benim Diyarbakırlı iş kadını hikayem var. Benim Diyarbakırlı anne hikayem var. Velhasılı benim bir Diyarbekir hikayem var. Ben bu hikâyeyi Ankara'da taçlandırmak ve her evlada anne, her kadına bacı, her muhtaca iş ve aş olmak için sizin yani Diyarbakır'ın desteğine ihtiyacım var. Rey verecek olanın reyine rey vermeyecek olanın rızalığına ihtiyacım var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olarak benim Diyarbakır'ın desteğine ve duasına ihtiyacım, Diyarbakır'ın da benim siyaset anlayışıma ihtiyacı var.”

Şeyhdoda Aşireti’nin lideri ve dedesinden üç kuşak Nakşibendi torunu olan Ataman, “Diyarbakır'ın da benim siyaset anlayışıma ihtiyacı var” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.