HEDEP Eş Başkanı: Adayları halkımız belirleyecek

Siyaset (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 01.12.2023 - 16:55, Güncelleme: 02.12.2023 - 16:52 1094+ kez okundu.
 

HEDEP Eş Başkanı: Adayları halkımız belirleyecek

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Hakkari'de partisince düzenlenen "Halk Buluşması" programına katıldı.
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Hakkari'de partisince düzenlenen "Halk Buluşması" programına katıldı. Bulvar Caddesi'nden parti binasına kadar yürüyen Bakırhan, burada toplanan partililere hitaben yaptığı konuşmada, halkın önerileri doğrultusunda yeni bir yönetim oluşturduklarını ifade etti. Bakırhan, “İlk yaptığımız iş halktan başlamak oldu. Çünkü halkımız her zaman bizden daha iyi biliyor, daha iyi görüyor. Bugüne kadar yaptığımız bütün yanlışlardan dolayı da özeleştiri veriyoruz. Bundan sonra da siz ne diyorsanız onu yapacağız. Siz, adaylarınızı belirleyeceksiniz. Biz karışmayacağız. Halkımız her yerden belediye başkanı adayı çıkarılmasını istiyor. Biz de halkımızın bu önerisini büyük bir ciddiyetle değerlendiriyoruz. Bu konuda nasıl bir seçim stratejisi belirleyeceğimizi netleştirerek açıklayacağımızı belirtmek istiyorum” dedi. (Haber Merkezi)
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Hakkari'de partisince düzenlenen "Halk Buluşması" programına katıldı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer BakırhanHakkari'de partisince düzenlenen "Halk Buluşması" programına katıldı. Bulvar Caddesi'nden parti binasına kadar yürüyen Bakırhan, burada toplanan partililere hitaben yaptığı konuşmada, halkın önerileri doğrultusunda yeni bir yönetim oluşturduklarını ifade etti. Bakırhan, “İlk yaptığımız iş halktan başlamak oldu.

Çünkü halkımız her zaman bizden daha iyi biliyor, daha iyi görüyor. Bugüne kadar yaptığımız bütün yanlışlardan dolayı da özeleştiri veriyoruz. Bundan sonra da siz ne diyorsanız onu yapacağız. Siz, adaylarınızı belirleyeceksiniz. Biz karışmayacağız. Halkımız her yerden belediye başkanı adayı çıkarılmasını istiyor. Biz de halkımızın bu önerisini büyük bir ciddiyetle değerlendiriyoruz. Bu konuda nasıl bir seçim stratejisi belirleyeceğimizi netleştirerek açıklayacağımızı belirtmek istiyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Hakkari HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.