CHP depremzedeleri ziyaret etti

08.02.2023 - 12:47, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 1457+ kez okundu.
 

CHP depremzedeleri ziyaret etti

CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan, Silvan ilçesinde yaşanan deprem sonrası okul, cami ve düğün salonlarındaki vatandaşlarla bir araya geldi.
CHP İlçe Başkanı Kızılkan, ziyaretlerde geçmiş olsun dileklerinde bulundular.Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sırasında Silvan İlçesinde yaşanan deprem sonrasında evlerini terk eden Vatandaşlar geceyi cami, okul ve düğün salonlarında geçirdi. CHP Silvan ilçe Başkanı İhsan Kızılkan Silvan’da vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla bir araya gelen Kızılkan, Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.   Kızılkan; “Bölgemizde başta olmak üzere Silvan ilçemizde yaşanan depremle ilgili geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Depremde zarar gören hemşerimizle bir araya geldik. Hepimize büyük geçmiş olsun” dedi.
CHP Silvan İlçe Başkanı İhsan Kızılkan, Silvan ilçesinde yaşanan deprem sonrası okul, cami ve düğün salonlarındaki vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP İlçe Başkanı Kızılkan, ziyaretlerde geçmiş olsun dileklerinde bulundular.Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sırasında Silvan İlçesinde yaşanan deprem sonrasında evlerini terk eden Vatandaşlar geceyi cami, okul ve düğün salonlarında geçirdi. CHP Silvan ilçe Başkanı İhsan Kızılkan Silvan’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla bir araya gelen Kızılkan, Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Kızılkan; “Bölgemizde başta olmak üzere Silvan ilçemizde yaşanan depremle ilgili geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Depremde zarar gören hemşerimizle bir araya geldik. Hepimize büyük geçmiş olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.