Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da incelemelerde bulunuyor

Siyaset 11.02.2023 - 15:30, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 2580+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da incelemelerde bulunuyor

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maraş merkezli depremde 8 binanın yıkıldığı Diyarbakır'da incelemelerde bulunuyor.
Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP heyeti Diyarbakır'daki ilk adresi Bahattin Demircan Taziye Evi oldu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarıyla bir araya geldi. Taziye ziyaretinden sonra Kılıçdaroğlu, Demirok Düğün Salonu kurulan geçici barınma yerinde konaklayan yurttaşları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu, vatandaşların taleplerini dinledi. 
CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maraş merkezli depremde 8 binanın yıkıldığı Diyarbakır'da incelemelerde bulunuyor.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP heyeti Diyarbakır'daki ilk adresi Bahattin Demircan Taziye Evi oldu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarıyla bir araya geldi.

Taziye ziyaretinden sonra Kılıçdaroğlu, Demirok Düğün Salonu kurulan geçici barınma yerinde konaklayan yurttaşları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu, vatandaşların taleplerini dinledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.