Silvan’da hasar tespit çalışmaları devam ediyor

Silvan 24.02.2023 - 12:06, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 2731+ kez okundu.
 

Silvan’da hasar tespit çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen bölgelerde, hasar tespit çalışmaları kapsamında Silvan ilçemizde çalışmalar devam ediyor.
Haber: İhsan YILMAZ ‘Asrın Felaketi’ olarak adlandırılan depremlerde son gelen rakamlara göre 43 bin 556 kişi hayatını kaybetti. 105 bin 505 kişi ise yaralandı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen bölgelerde biri olan Silvan ilçesinde, hasar tespit çalışmaları devam ederken, Çevre Şehircilik ve İliklim Değişikli İl Müdürlüğü personelleri Silvan’da hasar tespit çalışmaları sürdürüyor. Silvan’da bulunan kamu kurum binalarında hasar tespit çalışmaları yapılırken, Milli eğitime bağlı yaklaşık 25 okulda hasar tespit edildi. Okullarda güçlendirme ve onarım çalışmaları başlatıldı. Deprem bölgesinde 1 milyon 188 binada 4 milyon 371 bin bağımsız bölüm incelendi. 156 bin binada 507 bina bağımsız bölümün acil yıkılması gereken ağır hasarlı ve yıkık olduğu tespit edildi. Deprem bölgesinde hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Silvan’da yapılan incelemeler sonucu bina ve yapılarda az hasarlı olduğu tespit edildi.    
Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen bölgelerde, hasar tespit çalışmaları kapsamında Silvan ilçemizde çalışmalar devam ediyor.

Haber: İhsan YILMAZ

‘Asrın Felaketi’ olarak adlandırılan depremlerde son gelen rakamlara göre 43 bin 556 kişi hayatını kaybetti. 105 bin 505 kişi ise yaralandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen bölgelerde biri olan Silvan ilçesinde, hasar tespit çalışmaları devam ederken, Çevre Şehircilik ve İliklim Değişikli İl Müdürlüğü personelleri Silvan’da hasar tespit çalışmaları sürdürüyor.

Silvan’da bulunan kamu kurum binalarında hasar tespit çalışmaları yapılırken, Milli eğitime bağlı yaklaşık 25 okulda hasar tespit edildi. Okullarda güçlendirme ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Deprem bölgesinde 1 milyon 188 binada 4 milyon 371 bin bağımsız bölüm incelendi. 156 bin binada 507 bina bağımsız bölümün acil yıkılması gereken ağır hasarlı ve yıkık olduğu tespit edildi. Deprem bölgesinde hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Silvan’da yapılan incelemeler sonucu bina ve yapılarda az hasarlı olduğu tespit edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.