Akşener: CHP, HDP ile görüşebilir

Siyaset 08.03.2023 - 11:29, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 1752+ kez okundu.
 

Akşener: CHP, HDP ile görüşebilir

Son dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’nin HDP ile görüşüp görüşmemesine ilişkin değerlendirmede bulundu. Akşener, “CHP, HDP ile görüşebilir ama onu bizim bulunduğumuz masaya getiremez” dedi.
Son günlerin en çok konuşulan ismi olan İYİ Parti lideri Meral Akşener gazeteci Fatih Altaylı’nın sunduğu TEKE TEK programına katıldı. Altılı masadan kalkan sonra geri dönen Akşener önemli açıklamalarda bulundu. Akşener’in konuşmalarından öne çıkan başlıklar şöyle: Milletvekili adayı olmayacağım. Fatih Altaylı: Niye asık yüzlüydünüz? Mutsuz gibi bir durum yok. Bir gece evvel hiç uyumadım. Uykusuzlukta biraz hareketleriniz ağırlaşıyor. Aday meselesini gerçekten daha önce konuşmadık” dedi. HDP’ye bakanlık verilecek mi? Gazeteci Fatih Altaylı, Akşener’e ‘HDP’ye bakanlık verilecek mi?’ şeklinde soru yöneltti. Akşener, “"HDP'ye bakanlık mümkün değildir. 6 siyasi partinin birer bakanlığı var şuanda” yanıtı verdi. Akşener son olarak şunları söyledi, “CHP, HDP ile görüşebilir ama onu bizim bulunduğumuz masaya getiremez” dedi.    
Son dakika: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’nin HDP ile görüşüp görüşmemesine ilişkin değerlendirmede bulundu. Akşener, “CHP, HDP ile görüşebilir ama onu bizim bulunduğumuz masaya getiremez” dedi.

Son günlerin en çok konuşulan ismi olan İYİ Parti lideri Meral Akşener gazeteci Fatih Altaylı’nın sunduğu TEKE TEK programına katıldı. Altılı masadan kalkan sonra geri dönen Akşener önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener’in konuşmalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Milletvekili adayı olmayacağım.

Fatih Altaylı: Niye asık yüzlüydünüz?

Mutsuz gibi bir durum yok. Bir gece evvel hiç uyumadım. Uykusuzlukta biraz hareketleriniz ağırlaşıyor. Aday meselesini gerçekten daha önce konuşmadık” dedi.

HDP’ye bakanlık verilecek mi?

Gazeteci Fatih Altaylı, Akşener’e ‘HDP’ye bakanlık verilecek mi?’ şeklinde soru yöneltti. Akşener, “"HDP'ye bakanlık mümkün değildir. 6 siyasi partinin birer bakanlığı var şuanda” yanıtı verdi.

Akşener son olarak şunları söyledi, “CHP, HDP ile görüşebilir ama onu bizim bulunduğumuz masaya getiremez” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.