Galeria soruşturmasında savcı ifade verdi, gizlilik kararı kaldırıldı!

Diyarbakır 09.03.2023 - 11:37, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 2466+ kez okundu.
 

Galeria soruşturmasında savcı ifade verdi, gizlilik kararı kaldırıldı!

89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria ile ilgili soruşturmada bir savcı tanık olarak ifade verdi, gizlilik kararı kaldırıldı
89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria ile ilgili soruşturmada bir savcı tanık olarak ifade verdi, gizlilik kararı kaldırıldı 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 89 kişinin yaşamını yitirdiği Galeria ile ilgili soruşturmada bir cumhuriyet savcısı tanık olarak ifade verdi. 12 kişinin tutuklandığı, bir kişinin arandığı soruşturmada gizlilik kararı kaldırıldı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin can kaybı ve hasara neden olduğu illerden biri de Diyarbakır. Depremde bir bloğu tamamen, bir bloğu da kısmen çöken Galeria’da 89 kişi yaşamını yitirdi. Soruşturma kapsamında,Galeria’nın alt katındaki spor salonuna üye olan bir cumhuriyet savcısı tanık olarak ifade verdi.   Spor salonu, yüzme havuzu ve bir marketin bulunduğu binada kolonların kesildiği ve binanın statiğine zarar verildiği iddiaları gündeme gelmişti. Soruşturma sürerken, bilirkişi raporunun henüz tamamlanmadığı belirtildi. GİZLİLİK KARARI KALDIRILDI Galeria soruşturması kapsamında aralarında müteahhit, market ve spor salonu sahibinin de bulunduğu 12 kişi tutuklanırken, bir kişi de aranıyor. Soruşturmanın başından bu yana uygulanan gizlilik kararı ise delillerin toplanmasının ardından kaldırıldı.
89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria ile ilgili soruşturmada bir savcı tanık olarak ifade verdi, gizlilik kararı kaldırıldı

89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria ile ilgili soruşturmada bir savcı tanık olarak ifade verdi, gizlilik kararı kaldırıldı

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 89 kişinin yaşamını yitirdiği Galeria ile ilgili soruşturmada bir cumhuriyet savcısı tanık olarak ifade verdi. 12 kişinin tutuklandığı, bir kişinin arandığı soruşturmada gizlilik kararı kaldırıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin can kaybı ve hasara neden olduğu illerden biri de Diyarbakır. Depremde bir bloğu tamamen, bir bloğu da kısmen çöken Galeria’da 89 kişi yaşamını yitirdi.

Soruşturma kapsamında,Galeria’nın alt katındaki spor salonuna üye olan bir cumhuriyet savcısı tanık olarak ifade verdi.

 

Spor salonu, yüzme havuzu ve bir marketin bulunduğu binada kolonların kesildiği ve binanın statiğine zarar verildiği iddiaları gündeme gelmişti. Soruşturma sürerken, bilirkişi raporunun henüz tamamlanmadığı belirtildi.

GİZLİLİK KARARI KALDIRILDI

Galeria soruşturması kapsamında aralarında müteahhit, market ve spor salonu sahibinin de bulunduğu 12 kişi tutuklanırken, bir kişi de aranıyor. Soruşturmanın başından bu yana uygulanan gizlilik kararı ise delillerin toplanmasının ardından kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.