Sadık Mağaç CHP'den adaylık başvurusunu yaptı

Silvan 21.03.2023 - 13:19, Güncelleme: 13.04.2023 - 10:46 1542+ kez okundu.
 

Sadık Mağaç CHP'den adaylık başvurusunu yaptı

Silvanlı iş insanı Sadık Mağac; CHP'den Diyarbakır milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Mağaç, evraklarını CHP Genel merkezine teslim etti.
  Haber: Azad Berdan YILMAZ 14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde Milletvekili aday adayı başvuruları başladı.   Bu kapsamda Silvanlı iş insanı Sadık Mağac Cumhuriyet Halk Partisi'nden başvurarak Silvan ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.  Ardından Ankara’ya giden Mağaç, evraklarını CHP Genel merkezine teslim ederek resmi başvurusunu yaptı.   Sadık Mağaç, “Sayın Genel Başkanın Türkiye'nin ikinci yüzyılı için bir gayreti ve vizyonu var. Çağrısı var. Bugün Türkiye’nin geleceği için, Diyarbakır ve Silvan'ımız için hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız. Bu çağrıyı karşılıksız bırakamazdık. Bu çerçevede ben de başvurumu yaptım, ülkemize, ilimize ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne hayırlı olmasını diliyorum. Silvan için, Diyarbakır için bu süreçte elimden ne geliyorsa yapacağım” dedi.   Silvanlı iş insanı Sadık Mağac, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde 28. Dönem CHP Diyarbakır milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Silvanlı iş insanı Sadık Mağac; CHP'den Diyarbakır milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Mağaç, evraklarını CHP Genel merkezine teslim etti.

 

Haber: Azad Berdan YILMAZ

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde Milletvekili aday adayı başvuruları başladı.

 

Bu kapsamda Silvanlı iş insanı Sadık Mağac Cumhuriyet Halk Partisi'nden başvurarak Silvan ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.  Ardından Ankara’ya giden Mağaç, evraklarını CHP Genel merkezine teslim ederek resmi başvurusunu yaptı.

 

Sadık Mağaç, “Sayın Genel Başkanın Türkiye'nin ikinci yüzyılı için bir gayreti ve vizyonu var. Çağrısı var. Bugün Türkiye’nin geleceği için, Diyarbakır ve Silvan'ımız için hepimiz elimizi taşın altına sokmalıyız. Bu çağrıyı karşılıksız bırakamazdık. Bu çerçevede ben de başvurumu yaptım, ülkemize, ilimize ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne hayırlı olmasını diliyorum. Silvan için, Diyarbakır için bu süreçte elimden ne geliyorsa yapacağım” dedi.

 

Silvanlı iş insanı Sadık Mağac, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde 28. Dönem CHP Diyarbakır milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.