2 yıl önce çekilmişti: Diyarbakır’a ikinci tanıtım filmi

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 04.05.2023 - 11:31, Güncelleme: 04.05.2023 - 11:31 2168+ kez okundu.
 

2 yıl önce çekilmişti: Diyarbakır’a ikinci tanıtım filmi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, iki yıl aradan sonra yeni bir tanıtım filmi çekecek. Eski kayyum Münir Karaloğlu döneminde çekilen tanıtım filmi 400 bin liraya mal olmuştu. Yeni tanıtım filminin ne kadara mal olduğu açıklanmadı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, iki yıl aradan sonra yeniden Diyarbakır tanıtım filmini çekme kararı aldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, sosyal medya hesabından, tanıtım filmi ile ilgili bilgiler paylaştı. ‘Çok özel bir çalışma olacak’ Çiftçi, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanmakta olan Diyarbakır tanıtım filmi ve bestesi için keçi burcunda çalışmalar yapan senfoni orkestrasını ziyaret ettik. Doğu-Batı sentezli çok özel bir çalışma olacak inşallah.. Yakında…” ifadelerini kullandı. 2 yıl öncede çekilmişti Görevden alınan Kayyum Münir Karaloğlu döneminde, Diyarbakır surlarının tanıtımı için bir firmayla 400 bin TL'ye pazarlık usulüyle anlaşma yapılmış ve tanıtım filmi çekilmişti. İhale Kanunu'nun 21 maddesinin “f” bendine göre pazarlık usulüyle yapılan ihaleye 2 firma katılmıştı. Yeni tanıtım filminin ne kadara mal olduğu ve hangi firmaya verildiği açıklanmadı.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, iki yıl aradan sonra yeni bir tanıtım filmi çekecek. Eski kayyum Münir Karaloğlu döneminde çekilen tanıtım filmi 400 bin liraya mal olmuştu. Yeni tanıtım filminin ne kadara mal olduğu açıklanmadı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, iki yıl aradan sonra yeniden Diyarbakır tanıtım filmini çekme kararı aldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, sosyal medya hesabından, tanıtım filmi ile ilgili bilgiler paylaştı.

‘Çok özel bir çalışma olacak’

Çiftçi, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanmakta olan Diyarbakır tanıtım filmi ve bestesi için keçi burcunda çalışmalar yapan senfoni orkestrasını ziyaret ettik. Doğu-Batı sentezli çok özel bir çalışma olacak inşallah.. Yakında…” ifadelerini kullandı.

amimm.jpg

2 yıl öncede çekilmişti

Görevden alınan Kayyum Münir Karaloğlu döneminde, Diyarbakır surlarının tanıtımı için bir firmayla 400 bin TL'ye pazarlık usulüyle anlaşma yapılmış ve tanıtım filmi çekilmişti. İhale Kanunu'nun 21 maddesinin “f” bendine göre pazarlık usulüyle yapılan ihaleye 2 firma katılmıştı.

Yeni tanıtım filminin ne kadara mal olduğu ve hangi firmaya verildiği açıklanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.