Kaymakam Uğuz'dan Vatandaşa Akülü Sandalye Desteği

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 09.05.2023 - 12:01, Güncelleme: 09.05.2023 - 12:01 1789+ kez okundu.
 

Kaymakam Uğuz'dan Vatandaşa Akülü Sandalye Desteği

Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, bedensel engelli vatandaşlara yönelik akülü tekerlekli sandalye desteğine devam ediyor.
Haber: Azad Berdan YILMAZ Silvan Engeliler Koruma Derneği’nin talebi üzerine Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Engeli vatandaşlara yönelik akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Kaymakam Uğuz, Konak Mahallesinde ikamet eden 13 yaşındaki Bedensel Engelli Yusuf Güven Yakut'un Konak Mahallesindeki evinde ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalyte teslim etti. Daha sonra Silvan Engelliler Koruma Derneğini ziyaret ederek, Bedensel Engelli Ramazan Aktarlı'ya akülü tekerlekli sandaliyesi teslim ederek, engelli vatandaşlarla sohbet etti. Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Konak ve Bağlar Mahallesinde ikamet eden bedensel engelli Yusuf Güven Yakut (13) ile Ramazan Aktarlı’nın (22) hayallerini gerçekleştirerek kendilerine akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Yusuf Güven Yakut ve Ramazan Aktarlı aileleri Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Uğuz’a teşekkür etti.      
Silvan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, bedensel engelli vatandaşlara yönelik akülü tekerlekli sandalye desteğine devam ediyor.

Haber: Azad Berdan YILMAZ

Silvan Engeliler Koruma Derneği’nin talebi üzerine Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Engeli vatandaşlara yönelik akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Kaymakam Uğuz, Konak Mahallesinde ikamet eden 13 yaşındaki Bedensel Engelli Yusuf Güven Yakut'un Konak Mahallesindeki evinde ziyaret ederek akülü tekerlekli sandalyte teslim etti. Daha sonra Silvan Engelliler Koruma Derneğini ziyaret ederek, Bedensel Engelli Ramazan Aktarlı'ya akülü tekerlekli sandaliyesi teslim ederek, engelli vatandaşlarla sohbet etti.

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Konak ve Bağlar Mahallesinde ikamet eden bedensel engelli Yusuf Güven Yakut (13) ile Ramazan Aktarlı’nın (22) hayallerini gerçekleştirerek kendilerine akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Yusuf Güven Yakut ve Ramazan Aktarlı aileleri Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Uğuz’a teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.