Diyarbakır'da, silahlı kavgada yaralan genç kurtarılmadı

Diyarbakır 29.05.2023 - 15:45, Güncelleme: 29.05.2023 - 15:47 2332+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da, silahlı kavgada yaralan genç kurtarılmadı

Diyarbakır'da, bir restoranda müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada yaralanan 6 kişiden 27 yaşındaki R.Ö., tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Kayapınar ilçesindeki Fırat Mahallesi Mahabat Bulvarı'nda bulunan bir restoranda dün gece iddiaya göre, müşteriler ile çalışanlar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silah ve bıçaklı kavgaya dönüştü.   Yaşanan olayda 1'i kadın 2'si ağır toplam 6 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası restoran önünde inceleme yapan polis çok sayıda kovan bulurken, yol ise trafiğe kapatıldı. Yapılan incelemenin ardından yol, tekrar trafiğe açıldı. Silahlı kavgada ağır yaralanan 6 kişiden R.Ö. (27), tedavi gördüğü özel hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki diğer hastanelerde tedavisi sürüyor. (Haber merkezi)
Diyarbakır'da, bir restoranda müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada yaralanan 6 kişiden 27 yaşındaki R.Ö., tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Kayapınar ilçesindeki Fırat Mahallesi Mahabat Bulvarı'nda bulunan bir restoranda dün gece iddiaya göre, müşteriler ile çalışanlar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silah ve bıçaklı kavgaya dönüştü.

 

Yaşanan olayda 1'i kadın 2'si ağır toplam 6 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası restoran önünde inceleme yapan polis çok sayıda kovan bulurken, yol ise trafiğe kapatıldı. Yapılan incelemenin ardından yol, tekrar trafiğe açıldı.

Silahlı kavgada ağır yaralanan 6 kişiden R.Ö. (27), tedavi gördüğü özel hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralıların Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki diğer hastanelerde tedavisi sürüyor. (Haber merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.