Silvan’da sivrisinek kabusu yaşanıyor

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 11.06.2023 - 11:46, Güncelleme: 11.06.2023 - 11:46 2569+ kez okundu.
 

Silvan’da sivrisinek kabusu yaşanıyor

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde ilaçlama yetersizliğinden dolayı İlçede sivrisinek kâbusu yaşanıyor. Vatandaşlar Belediyeyi göreve davet etti.
Haber: Muhammet Romedi YILMAZ Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, havaların ısınması ile birlikte sivrisinek, karasinek, yakarca, kene ve benzeri zararlı haşere popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Silvan kayyumuna tepki Belediye ekiplerinin kent merkezinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bir şikayet gelmezken, Silvan İlçesi’ndeki bazı mahallelerde oturan vatandaşlar isyan etti. İlaçlama yetersizliğinden dolayı bazı yerlerde sivrisinek kabusu yaşanıyor. İlçede yaşayan vatandaşlar, Silvan kayyumunu göreve davet etti. Sorunun acilen çözülmesini bekliyoruz İsmini belirtmek istemeyen bir vatandaş, “Yaz geldi, Silvan’da sivrisinek kâbusu başladı. Silvan Belediyesini göreve davet ediyoruz. Şu günlerde Silvanlıların en önemli sorunlarından biri de sivrisinekler. Peki niye ilaçlama yetersiz? Çocuklarımız perişan oldu. Sorunun acilen çözülmesini bekliyoruz” dedi.  
Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde ilaçlama yetersizliğinden dolayı İlçede sivrisinek kâbusu yaşanıyor. Vatandaşlar Belediyeyi göreve davet etti.

Haber: Muhammet Romedi YILMAZ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, havaların ısınması ile birlikte sivrisinek, karasinek, yakarca, kene ve benzeri zararlı haşere popülasyonlarının insan sağlığını tehdit etmeyecek düzeyde tutulması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Silvan kayyumuna tepki

Belediye ekiplerinin kent merkezinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili bir şikayet gelmezken, Silvan İlçesi’ndeki bazı mahallelerde oturan vatandaşlar isyan etti. İlaçlama yetersizliğinden dolayı bazı yerlerde sivrisinek kabusu yaşanıyor. İlçede yaşayan vatandaşlar, Silvan kayyumunu göreve davet etti.

Sorunun acilen çözülmesini bekliyoruz

İsmini belirtmek istemeyen bir vatandaş, “Yaz geldi, Silvan’da sivrisinek kâbusu başladı. Silvan Belediyesini göreve davet ediyoruz. Şu günlerde Silvanlıların en önemli sorunlarından biri de sivrisinekler. Peki niye ilaçlama yetersiz? Çocuklarımız perişan oldu. Sorunun acilen çözülmesini bekliyoruz” dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.