Silvan’da YKS’nin ilk oturumu başladı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 17.06.2023 - 10:35, Güncelleme: 17.06.2023 - 13:25 2483+ kez okundu.
 

Silvan’da YKS’nin ilk oturumu başladı

Silvan’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nın ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 10.15’te başladı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) 1’inci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 10.15 itibariyle başladı. Uzun zamandır sınava hazırlanan Silvanlı öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelmek için yola koyuldu. Adaylar aileleri ile birlikte ellerinde sınav giriş belgeleri ile okul önlerinde sınav saatini heyecanla bekledi. Çocuklarıyla birlikte sınav merkezlerinin önüne gelen anne-babaların da en az çocukları kadar heyecanlı oldukları görüldü. Aylardır sınava hazırlanan adaylar YKS'nin TYT, AYT, YDT oturumlarında ter döküyor. 10.15’te başlayan TYT testi 165 dakika sürecek. Adayların sınavın son 15 dakikası içinde sınav salonunu terk etmeleri, sınav sırasında kısa bir süre için bile olsa (tuvalete gitmek dâhil) sınav salonundan çıkmaları yasak.  
Silvan’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nın ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 10.15’te başladı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) 1’inci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 10.15 itibariyle başladı. Uzun zamandır sınava hazırlanan Silvanlı öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelmek için yola koyuldu.

Adaylar aileleri ile birlikte ellerinde sınav giriş belgeleri ile okul önlerinde sınav saatini heyecanla bekledi. Çocuklarıyla birlikte sınav merkezlerinin önüne gelen anne-babaların da en az çocukları kadar heyecanlı oldukları görüldü.

Aylardır sınava hazırlanan adaylar YKS'nin TYT, AYT, YDT oturumlarında ter döküyor. 10.15’te başlayan TYT testi 165 dakika sürecek. Adayların sınavın son 15 dakikası içinde sınav salonunu terk etmeleri, sınav sırasında kısa bir süre için bile olsa (tuvalete gitmek dâhil) sınav salonundan çıkmaları yasak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.