Karnesini kapan öğrenciler İş Bankası'na koşsun! Karne hediyesi dağıtılıyor

Gündem (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 19.06.2023 - 13:06, Güncelleme: 19.06.2023 - 13:06 1818+ kez okundu.
 

Karnesini kapan öğrenciler İş Bankası'na koşsun! Karne hediyesi dağıtılıyor

Karne alan öğrencilere velilerin hediye telaşı başlarken İş Bankası da geleneksel hale getirdiği kampanyasını duyurdu. İş Bankası karne hediyesi kampanyası hakkında açıklama İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran tarafından yapıldı.
İŞ BANKASI KARNE HEDİYESİ VERİYOR MU, HEDİYE KİTAP İSMİ NE? Çocuklara karne hediyesi veren kurumlar arasına katılan İş Bankası adına açıklama yapan Genel Müdür Hakan Aran kampanyanın temasını Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusunu yaşadığımız bu yıla özel olarak belirlediklerini ifade ederek, “Çocuklar Soruyor Tarih Dede Anlatıyor kitabının içeriğinin oluşturulmasına katkı sağlayan sevgili Darüşşafakalı öğrencilere ve kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Hepimiz için son derece anlamlı bir yılda çocuklarımızı özel bir eserle buluşturduk. 2024 yılında da Bankamızın 100. yaşını kutlayacağız. Heyecanını şimdiden yaşamaya başladığımız 100. yılımızda yine güzel bir eserle mutluluğumuzu paylaşmayı arzu ediyoruz" dedi. “Karneni Göster Kitabını Al" kampanyasıyla küçük yaşlardan itibaren çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak, onların kitaplarla olan bağını güçlendirmek, okuyan, sorgulayan, merak eden, bilim ve sanata ilgi duyan genç nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak olarak ifade etti.  Aran yaptığı açıklamasında “Ne mutlu bize ki kampanyamızı bu yıl 16. kez gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız geleceğe en iyi şekilde ancak dünü, bugünü ve yarını iyi okuyarak hazırlanabilirler. Biz de uzun süredir yürüttüğümüz kampanyamızla çocuklarımızın, kaliteli ve iyi bir eğitimin ayrılmaz parçası olan kitaplara yaşamlarında daha çok yer açmalarını sağlamak, daha çok çocuğumuzu kitaplarla buluşturmak istiyoruz" diyerek kitap kampanyasını sürdüreceklerini söyledi.  İŞ BANKASI KARNE HEDİYESİ BEDAVA KİTAP, NEREDEN, NASIL ALINIR? Hediye kitap almak isteyen kişiler başvurularını karneleri ile İş Bankası şubeler üzerinden yapabilecekleri gibi Kumbara Dergisi portalı ve Kumbara Dergisi mobil uygulaması üzerinden de gerçekleştirebilecek. (Haber Merkezi) 
Karne alan öğrencilere velilerin hediye telaşı başlarken İş Bankası da geleneksel hale getirdiği kampanyasını duyurdu. İş Bankası karne hediyesi kampanyası hakkında açıklama İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran tarafından yapıldı.

İŞ BANKASI KARNE HEDİYESİ VERİYOR MU, HEDİYE KİTAP İSMİ NE?

Çocuklara karne hediyesi veren kurumlar arasına katılan İş Bankası adına açıklama yapan Genel Müdür Hakan Aran kampanyanın temasını Cumhuriyetimizin 100. yılının coşkusunu yaşadığımız bu yıla özel olarak belirlediklerini ifade ederek, “Çocuklar Soruyor Tarih Dede Anlatıyor kitabının içeriğinin oluşturulmasına katkı sağlayan sevgili Darüşşafakalı öğrencilere ve kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum.

Hepimiz için son derece anlamlı bir yılda çocuklarımızı özel bir eserle buluşturduk. 2024 yılında da Bankamızın 100. yaşını kutlayacağız. Heyecanını şimdiden yaşamaya başladığımız 100. yılımızda yine güzel bir eserle mutluluğumuzu paylaşmayı arzu ediyoruz" dedi. “Karneni Göster Kitabını Al" kampanyasıyla küçük yaşlardan itibaren çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak, onların kitaplarla olan bağını güçlendirmek, okuyan, sorgulayan, merak eden, bilim ve sanata ilgi duyan genç nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak olarak ifade etti. 

Aran yaptığı açıklamasında “Ne mutlu bize ki kampanyamızı bu yıl 16. kez gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız geleceğe en iyi şekilde ancak dünü, bugünü ve yarını iyi okuyarak hazırlanabilirler. Biz de uzun süredir yürüttüğümüz kampanyamızla çocuklarımızın, kaliteli ve iyi bir eğitimin ayrılmaz parçası olan kitaplara yaşamlarında daha çok yer açmalarını sağlamak, daha çok çocuğumuzu kitaplarla buluşturmak istiyoruz" diyerek kitap kampanyasını sürdüreceklerini söyledi. 

İŞ BANKASI KARNE HEDİYESİ BEDAVA KİTAP, NEREDEN, NASIL ALINIR?

Hediye kitap almak isteyen kişiler başvurularını karneleri ile İş Bankası şubeler üzerinden yapabilecekleri gibi Kumbara Dergisi portalı ve Kumbara Dergisi mobil uygulaması üzerinden de gerçekleştirebilecek. (Haber Merkezi) 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.