Silvan Chp İlçe Başkanından Karayollarına Tepki

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 19.06.2023 - 14:17, Güncelleme: 19.06.2023 - 14:24 2005+ kez okundu.
 

Silvan Chp İlçe Başkanından Karayollarına Tepki

Silvan Chp İlçe Başkanı İhsan Kızılkan’dan karayollarına tepki.
Karayolları uhdesinde bulunan yolda alınamayan önlemlerden dolayı kaza olanağının yüksek olduğunu söyleyen İhsan Kızılkan acilen bu sıkıntının giderilmesini istedi. Silvan’da bazı vatandaşlar, çift yönden kaynaklanan maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazalarının yaşandığı Silvan-Diyarbakır karayolundaki tabloya tepki gösterdi. Önce ki günlerde bir kişinin hayatını kaybettiği ve yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazalarının yaşandığı Silvan-Diyarbakır karayolunda sürücüler tedirgin. Büyük zorluklarla yoldan geçtiğini aktaran karayolunu kullanan sürücüleri bekleyen tehlikeye karşı bir an önce gerekli adımların atılmasını talep etti. ‘’Trafik Işıkları Acilen Gerekli Noktalara Getirilmeli’’ Bazı noktalarda trafik ışıklarının olmaması yayalar ve arabalar için büyük sıkıntı teşkil ediyor. Bizim amacımız Silvan’ı en iyi ve en refah düzeye çıkarmak. Silvan Üçyol mevkiinde bulunan karayolunda trafik ışıklarının bulunması şart. Ayrı etten üçyol mevkiinden buğday pazarına kadar aydınlatmanın olmadığını söyleyen Kızılkan, önlemlerin alınmasını ve gerekli çalışmaların yapılmasını istiyoruz dedi. Önce ki günlerde aracın doğrudan gelip oğluma vurup oğlumun yaralanması kimin suçu, hangi ülkede hangi ilde bu kadar sorumsuzluk var diye konuşan Şinasi Cesur hemen tedbirlerin alınmasını rica ediyorum, diye konuştu.
Silvan Chp İlçe Başkanı İhsan Kızılkan’dan karayollarına tepki.

Karayolları uhdesinde bulunan yolda alınamayan önlemlerden dolayı kaza olanağının yüksek olduğunu söyleyen İhsan Kızılkan acilen bu sıkıntının giderilmesini istedi.

Silvan’da bazı vatandaşlar, çift yönden kaynaklanan maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazalarının yaşandığı Silvan-Diyarbakır karayolundaki tabloya tepki gösterdi. Önce ki günlerde bir kişinin hayatını kaybettiği ve yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazalarının yaşandığı Silvan-Diyarbakır karayolunda sürücüler tedirgin. Büyük zorluklarla yoldan geçtiğini aktaran karayolunu kullanan sürücüleri bekleyen tehlikeye karşı bir an önce gerekli adımların atılmasını talep etti.

‘’Trafik Işıkları Acilen Gerekli Noktalara Getirilmeli’’

Bazı noktalarda trafik ışıklarının olmaması yayalar ve arabalar için büyük sıkıntı teşkil ediyor. Bizim amacımız Silvan’ı en iyi ve en refah düzeye çıkarmak. Silvan Üçyol mevkiinde bulunan karayolunda trafik ışıklarının bulunması şart. Ayrı etten üçyol mevkiinden buğday pazarına kadar aydınlatmanın olmadığını söyleyen Kızılkan, önlemlerin alınmasını ve gerekli çalışmaların yapılmasını istiyoruz dedi.

Önce ki günlerde aracın doğrudan gelip oğluma vurup oğlumun yaralanması kimin suçu, hangi ülkede hangi ilde bu kadar sorumsuzluk var diye konuşan Şinasi Cesur hemen tedbirlerin alınmasını rica ediyorum, diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.