Diyarbakır'da site aidatlarına zam

Ekonomi (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 11.07.2023 - 13:25, Güncelleme: 11.07.2023 - 13:25 1857+ kez okundu.
 

Diyarbakır'da site aidatlarına zam

Asgari ücretteki artış nedeniyle site ve apartman aidatlarına da yüzde 20 -30 arasında zam geldi.
Asgari ücretteki artış başta küçük esnaf olmak üzere her alanda etkisini göstermeye başladı. Etkilenen alanlardan biri de siteler oldu. Asgari ücretteki artıştan dolayı, sitelerin ve apartmanların bina görevlisi ile güvenlik görevlilerinin maaş ve SGK’ları da arttı. Site ve apartman aidatları yüzde 20 zamlandı. DEVA’lı vekil mesaj paylaştı DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen de sosyal medya hesabından aidatlara gelen zammı paylaştı. Ekmen, apartman yönetiminden gelen mesajı paylaşarak, “Sevgili komşularımız: Asgari ücret artışı nedeniyle (yüzde 34) güvenlik, personel ve yönetici ödemelerimizi karşılamak amacıyla 2023 Genel Kurul’da da alınan yetkiyle Yönetim Kurulu Temmuz ayı dahil yıl sonuna kadar aidatlarımıza yüzde 20 artış gerçekleştirmiştir” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)
Asgari ücretteki artış nedeniyle site ve apartman aidatlarına da yüzde 20 -30 arasında zam geldi.

Asgari ücretteki artış başta küçük esnaf olmak üzere her alanda etkisini göstermeye başladı. Etkilenen alanlardan biri de siteler oldu. Asgari ücretteki artıştan dolayı, sitelerin ve apartmanların bina görevlisi ile güvenlik görevlilerinin maaş ve SGK’ları da arttı. Site ve apartman aidatları yüzde 20 zamlandı.

DEVA’lı vekil mesaj paylaştı

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen de sosyal medya hesabından aidatlara gelen zammı paylaştı. Ekmen, apartman yönetiminden gelen mesajı paylaşarak, “Sevgili komşularımız: Asgari ücret artışı nedeniyle (yüzde 34) güvenlik, personel ve yönetici ödemelerimizi karşılamak amacıyla 2023 Genel Kurul’da da alınan yetkiyle Yönetim Kurulu Temmuz ayı dahil yıl sonuna kadar aidatlarımıza yüzde 20 artış gerçekleştirmiştir” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.