Diyarbakır’da 'bozuk asansörü' şikayet eden sendikacı sürgün edildi

Diyarbakır (Amida Haber) - Amida Haber | 25.07.2023 - 14:54, Güncelleme: 25.07.2023 - 14:54 1794+ kez okundu.
 

Diyarbakır’da 'bozuk asansörü' şikayet eden sendikacı sürgün edildi

Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki bozuk asansörle ilgili idareye dilekçe veren SES Temsilcisi başka hastaneye gönderildi.
Edinilen bilgiye göre Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki asansör bir süre önce bozuldu. SES Diyarbakır Temsilcisi Büyükdeniz asansörün tamiri için idareye dilekçe verdi. 'Sürgün' edildi İddialara göre SES Temsilcisi Büyükdeniz "üst üste dilekçe verdiği" için idare tarafından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. SES açıklama yaptı Konu ile ilgili SES'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çocuk Hastanesi Temsilcimiz Serdar Büyükdeniz, haksız riskli birim ve ek mesailer ile ilgili, mobingle ilgili, ihalelerle ilgili,ilaçların çöpe atılıp kamunun zarar uğratılması ile ilgili, bakımsız olarak kullanılan asansörlerin onarımı ile ilgili ve daha birçok konuda dilekçe verdi. Bu konularla ilgili bakanlık geniş soruşturma başlattı. Akabinde kendisine fazla dilekçe verdiği için yazılı ikaz yazısı gönderilmiş, bugün de isteği dışında başka hastaneye tayin edildiği bilgisi verilmiştir."
Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki bozuk asansörle ilgili idareye dilekçe veren SES Temsilcisi başka hastaneye gönderildi.

Edinilen bilgiye göre Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki asansör bir süre önce bozuldu. SES Diyarbakır Temsilcisi Büyükdeniz asansörün tamiri için idareye dilekçe verdi.

'Sürgün' edildi

İddialara göre SES Temsilcisi Büyükdeniz "üst üste dilekçe verdiği" için idare tarafından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

SES açıklama yaptı

Konu ile ilgili SES'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çocuk Hastanesi Temsilcimiz Serdar Büyükdeniz, haksız riskli birim ve ek mesailer ile ilgili, mobingle ilgili, ihalelerle ilgili,ilaçların çöpe atılıp kamunun zarar uğratılması ile ilgili, bakımsız olarak kullanılan asansörlerin onarımı ile ilgili ve daha birçok konuda dilekçe verdi. Bu konularla ilgili bakanlık geniş soruşturma başlattı.

Akabinde kendisine fazla dilekçe verdiği için yazılı ikaz yazısı gönderilmiş, bugün de isteği dışında başka hastaneye tayin edildiği bilgisi verilmiştir."

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.