Eski AK Partili Vekilden Dicle Üniversitesi Rektörüne FETÖ sorusu

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 01.08.2023 - 16:09, Güncelleme: 01.08.2023 - 16:09 1460+ kez okundu.
 

Eski AK Partili Vekilden Dicle Üniversitesi Rektörüne FETÖ sorusu

Eski Ak Parti Milletvekili Metin Külünk, Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç'a, FETÖ ile ilgili soru sordu; "Açmış olduğunuz bir tek soruşturma var mı?"
2011-2018 yılları arasında AK Parti'den milletvekiliği yapan MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle dedi: "Dicle Üniversitesi, neler yapıyor bir soralım ne dersiniz? Rektör bey Mehmet Karakoç.  Rutin Kamu kurumlarından gelen talepler ( Adliye, Emniyet, YÖK ve diğer ) kurumlar haricinde kendi insiyatifinizle Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ Terör örgütüyle mücadelesine katkı sunacak, açmış olduğunuz bir tek soruşturma var mı? FETÖ Soruşturması geçirip, ismi şaibeli hale gelmiş ve tekrar kurumunuza dönmüş personel var mı? Var ise bu durumdaki personele herhangi bir kritik görev verildi mi? Yapılan İdari ve Akademik personel alım ilanlarında kişiye özel kadrolar ilan ediliyor mu? Ediliyorsa sebebi nedir? " 2011-2018 yılları arasında AK Parti'den milletvekiliği yapan MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle dedi: "Dicle Üniversitesi, neler yapıyor bir soralım ne dersiniz? Rektör bey Mehmet Karakoç.  Rutin Kamu kurumlarından gelen talepler ( Adliye, Emniyet, YÖK ve diğer ) kurumlar haricinde kendi insiyatifinizle Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ Terör örgütüyle mücadelesine katkı sunacak, açmış olduğunuz bir tek soruşturma var mı? FETÖ Soruşturması geçirip, ismi şaibeli hale gelmiş ve tekrar kurumunuza dönmüş personel var mı? Var ise bu durumdaki personele herhangi bir kritik görev verildi mi? Yapılan İdari ve Akademik personel alım ilanlarında kişiye özel kadrolar ilan ediliyor mu? Ediliyorsa sebebi nedir? " Çermik Gazetesi
Eski Ak Parti Milletvekili Metin Külünk, Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç'a, FETÖ ile ilgili soru sordu; "Açmış olduğunuz bir tek soruşturma var mı?"

2011-2018 yılları arasında AK Parti'den milletvekiliği yapan MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

detail-photo-fancybox-1

"Dicle Üniversitesi, neler yapıyor bir soralım ne dersiniz? Rektör bey Mehmet Karakoç.  Rutin Kamu kurumlarından gelen talepler ( Adliye, Emniyet, YÖK ve diğer ) kurumlar haricinde kendi insiyatifinizle Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ Terör örgütüyle mücadelesine katkı sunacak, açmış olduğunuz bir tek soruşturma var mı? FETÖ Soruşturması geçirip, ismi şaibeli hale gelmiş ve tekrar kurumunuza dönmüş personel var mı? Var ise bu durumdaki personele herhangi bir kritik görev verildi mi? Yapılan İdari ve Akademik personel alım ilanlarında kişiye özel kadrolar ilan ediliyor mu? Ediliyorsa sebebi nedir? "

2011-2018 yılları arasında AK Parti'den milletvekiliği yapan MKYK Üyesi Metin Külünk, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

detail-photo-fancybox-1

"Dicle Üniversitesi, neler yapıyor bir soralım ne dersiniz? Rektör bey Mehmet Karakoç.  Rutin Kamu kurumlarından gelen talepler ( Adliye, Emniyet, YÖK ve diğer ) kurumlar haricinde kendi insiyatifinizle Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ Terör örgütüyle mücadelesine katkı sunacak, açmış olduğunuz bir tek soruşturma var mı? FETÖ Soruşturması geçirip, ismi şaibeli hale gelmiş ve tekrar kurumunuza dönmüş personel var mı? Var ise bu durumdaki personele herhangi bir kritik görev verildi mi? Yapılan İdari ve Akademik personel alım ilanlarında kişiye özel kadrolar ilan ediliyor mu? Ediliyorsa sebebi nedir? " Çermik Gazetesi

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.