Diyarbakır iş dünyası, TCDD Genel Müdürü ile buluştu

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 08.08.2023 - 15:02, Güncelleme: 08.08.2023 - 15:02 1230+ kez okundu.
 

Diyarbakır iş dünyası, TCDD Genel Müdürü ile buluştu

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Ufuk Yalçın'ı ziyaret etti.
Mezopotamya turistik seferlerinin yapılabilme koşulları ve Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan istasyondan limanlara yük taşıma ile ilgili sorunların çözümü üzerine istişarelerde bulunduğunu paylaşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ''Bu önemli ziyarette, Diyarbakır'ın ticaret ve sanayi alanlarında yaşanan gelişmelerin yanı sıra bölge ekonomisinin canlandırılması ve lojistik faaliyetlerin geliştirilmesi amacıyla işbirliği fırsatları değerlendirildi'' AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Mezopotamya turistik seferlerinin başlatılabilmesi için gereken altyapı ve izin süreçleri ele alındığını Ayrıca, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan istasyondan limanlara yük taşımanın daha verimli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için çözüm yolları tartışıldığını belirtti.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mustafa Fidan, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Ufuk Yalçın'ı ziyaret etti.

Mezopotamya turistik seferlerinin yapılabilme koşulları ve Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulan istasyondan limanlara yük taşıma ile ilgili sorunların çözümü üzerine istişarelerde bulunduğunu paylaşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ''Bu önemli ziyarette, Diyarbakır'ın ticaret ve sanayi alanlarında yaşanan gelişmelerin yanı sıra bölge ekonomisinin canlandırılması ve lojistik faaliyetlerin geliştirilmesi amacıyla işbirliği fırsatları değerlendirildi''

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Mezopotamya turistik seferlerinin başlatılabilmesi için gereken altyapı ve izin süreçleri ele alındığını Ayrıca, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan istasyondan limanlara yük taşımanın daha verimli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için çözüm yolları tartışıldığını belirtti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.