Mülakat bitti: Diyarbakır AK Parti’de 4 ilçeye yeni başkan

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 21.08.2023 - 17:43, Güncelleme: 22.08.2023 - 12:43 1499+ kez okundu.
 

Mülakat bitti: Diyarbakır AK Parti’de 4 ilçeye yeni başkan

Yerel seçimlerden dolayı boşalan AK Parti’nin Diyarbakır’daki 4 ilçe başkanlığına, eğilim yoklamasından oy alarak, Ankara’daki mülakatı geçen 4 kişi atandı.
Yerel seçimlere günler kala, AK Parti’de hareketlilik başladı. Belediye başkan adayı olabilmek için, Yenişehir, Bağlar, Ergani ve Kayapınar ilçe başkanları görevlerinden ayrılmıştı. Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi yapılan eğilim yoklamasında boş kalan ilçe başkanlıklarında en yüksek oyu alan 11 kişi, mülakat için Ankara’ya çağrıldı. Yeni başkanlar Mülakata alınlardan Yenişehir’e Ender Karahan, Kayapınar’a İhsan Aytekin, Ergani’ye Abbas Polat AK Parti İlçe Başkanı olarak atandı. Diyarbakır’ın nüfusu en yoğun olan ilçesi Bağlar’a ise avukat Sadık Başar Gür AK Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.
Yerel seçimlerden dolayı boşalan AK Parti’nin Diyarbakır’daki 4 ilçe başkanlığına, eğilim yoklamasından oy alarak, Ankara’daki mülakatı geçen 4 kişi atandı.

Yerel seçimlere günler kala, AK Parti’de hareketlilik başladı. Belediye başkan adayı olabilmek için, Yenişehir, Bağlar, Ergani ve Kayapınar ilçe başkanları görevlerinden ayrılmıştı. Geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi yapılan eğilim yoklamasında boş kalan ilçe başkanlıklarında en yüksek oyu alan 11 kişi, mülakat için Ankara’ya çağrıldı.

Yeni başkanlar

Mülakata alınlardan Yenişehir’e Ender Karahan, Kayapınar’a İhsan Aytekin, Ergani’ye Abbas Polat AK Parti İlçe Başkanı olarak atandı. Diyarbakır’ın nüfusu en yoğun olan ilçesi Bağlar’a ise avukat Sadık Başar Gür AK Parti İlçe Başkanı olarak seçildi.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.