Amedspor’da su krizi: Ekipler geri döndü

Diyarbakır 22.08.2023 - 17:27, Güncelleme: 22.08.2023 - 17:27 1584+ kez okundu.
 

Amedspor’da su krizi: Ekipler geri döndü

Su borcu bulunan Amedspor Kulübü’nde kesinti yapmaya giden DİSKİ ekipleri geri döndü. Kesinti yapılmadı.
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşletmeleri (DİSKİ) ekipleri öğle saatlerinde Amedspor Kulübü’ne giderek, su borcundan dolayı kesinti yapmak istedi. Ancak yapılan görüşmelerden sonra kesinti yapılması yönündeki karar ertelendi. DİSKİ: Kesinti yok Amida Haber’e konuşan DİSKİ yetkilileri kulübün suyunun kesilmediğini belirterek, “Herhangi bir kesinti yok. Ekipleri gönderdik. Ama görüşmelerden sonra kesinti yapılmadı. Borcun ödeneceği söylendi. Yaklaşık 3 yıldır borçlarını ödemiyorlar. 2 buçuk milyona yakın borçları var” dedi.
Su borcu bulunan Amedspor Kulübü’nde kesinti yapmaya giden DİSKİ ekipleri geri döndü. Kesinti yapılmadı.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İşletmeleri (DİSKİ) ekipleri öğle saatlerinde Amedspor Kulübü’ne giderek, su borcundan dolayı kesinti yapmak istedi. Ancak yapılan görüşmelerden sonra kesinti yapılması yönündeki karar ertelendi.

amed-spor-kesinti.jpg

DİSKİ: Kesinti yok

Amida Haber’e konuşan DİSKİ yetkilileri kulübün suyunun kesilmediğini belirterek, “Herhangi bir kesinti yok. Ekipleri gönderdik. Ama görüşmelerden sonra kesinti yapılmadı. Borcun ödeneceği söylendi. Yaklaşık 3 yıldır borçlarını ödemiyorlar. 2 buçuk milyona yakın borçları var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.