Silvan’a 244 yeni öğretmen atandı

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 07.09.2023 - 16:23, Güncelleme: 08.09.2023 - 09:53 4114+ kez okundu.
 

Silvan’a 244 yeni öğretmen atandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Silvan ilçesine çeşitli branşlarda toplam 244 yeni öğretmen ataması gerçekleşti. Silvan’a atanan yeni öğretmenleri Milli Eğitim Müdürü karanfillerle karşıladı.
Silvan’a yeni eğitim öğretim yılı öncesi 244 yeni öğretmen atandı. Silvan’da görev yapan 180 öğretmen ise başka illere atandı. Yeni eğitim-öğretim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.  Silvan’da yeni eğitim öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte, 244 yeni öğretmenin göreve atanması heyecanla karşılandı. Aynı zamanda 180 öğretmenin başka illere atandı. İlçeye Yeni atanan yeni öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyithan Erboga, Şube Müdürlerimiz İlhan Beklen ve Ensari Bulun karanfillerle karşıladı. Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Silvan’da gerçekleştirilen öğretmen atamalarını duyurarak, yeni öğretmenlere “hoş geldiniz” diyerek karanfillerle karşıladı. Erboğa, Silvan’daki eğitim kalitesine katkı sağlayacak olan bu öğretmenlere başarılar diledi.  Ayrıca, Silvan’dan başka illere atanan 180 öğretmene de teşekkür eden Erboğa,  konuşmasında şunları söyledi: “Hepiniz hoş geldiniz. Değerli öğretmenlerim, öğrencilerimizin yolunu aydınlatacak ve Silvan eğitimine güç katacaksınız. Silvan’dan ayrılan 180 meslektaşıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar dilerim. Bu yıl ülke geneline sundukları katkının haklı gururuyla öğrencilerimize rehberlik etmenin ve gençlerle tecrübelerini paylaşmanın mutluluğuyla görev yapan diğer öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.   Silvan’daki eğitim camiası, yeni öğretmenlerin katılımıyla birlikte eğitim yılına hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Öğrenciler, yeni dönemde kendilerine rehberlik edecek olan bu öğretmenlerle bir araya gelmeye ve bilgiye aç olan zihinlerini beslemeye hazırlanıyor.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Silvan ilçesine çeşitli branşlarda toplam 244 yeni öğretmen ataması gerçekleşti. Silvan’a atanan yeni öğretmenleri Milli Eğitim Müdürü karanfillerle karşıladı.

Silvan’a yeni eğitim öğretim yılı öncesi 244 yeni öğretmen atandı. Silvan’da görev yapan 180 öğretmen ise başka illere atandı. Yeni eğitim-öğretim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 

Silvan’da yeni eğitim öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte, 244 yeni öğretmenin göreve atanması heyecanla karşılandı. Aynı zamanda 180 öğretmenin başka illere atandı. İlçeye Yeni atanan yeni öğretmenleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyithan Erboga, Şube Müdürlerimiz İlhan Beklen ve Ensari Bulun karanfillerle karşıladı.

Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Silvan’da gerçekleştirilen öğretmen atamalarını duyurarak, yeni öğretmenlere “hoş geldiniz” diyerek karanfillerle karşıladı.

Erboğa, Silvan’daki eğitim kalitesine katkı sağlayacak olan bu öğretmenlere başarılar diledi. 

Ayrıca, Silvan’dan başka illere atanan 180 öğretmene de teşekkür eden Erboğa,  konuşmasında şunları söyledi: “Hepiniz hoş geldiniz. Değerli öğretmenlerim, öğrencilerimizin yolunu aydınlatacak ve Silvan eğitimine güç katacaksınız. Silvan’dan ayrılan 180 meslektaşıma da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar dilerim. Bu yıl ülke geneline sundukları katkının haklı gururuyla öğrencilerimize rehberlik etmenin ve gençlerle tecrübelerini paylaşmanın mutluluğuyla görev yapan diğer öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.  

Silvan’daki eğitim camiası, yeni öğretmenlerin katılımıyla birlikte eğitim yılına hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Öğrenciler, yeni dönemde kendilerine rehberlik edecek olan bu öğretmenlerle bir araya gelmeye ve bilgiye aç olan zihinlerini beslemeye hazırlanıyor.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.