SİLVAN'DA İNTERNET SORUNU

Silvan 11.09.2023 - 12:34, Güncelleme: 11.09.2023 - 12:34 2147+ kez okundu.
 

SİLVAN'DA İNTERNET SORUNU

Silvan ilçesinde son günlerde yaşanan internet erişimindeki sorunlar internet kullanıcılarını mağdur ediyor.
Silvan ilçesinde, son günlerde artış gösteren internet bağlantısındaki sorunlar vatandaşları mağdur ediyor.  2023-2024 Eğitim öğretim başladığı bu gunlerde bazı vatandaşların internet bağlantısı olmadığından dolayı İnternet üzerinde işlem yapamadıklarından işlem yapamıyor, 100 bin nüfuslu ilçede internetin olmaması vatandaşları mağdur etti. Konu hakkında bilgi aldığımız vatandaşlar ilçeye yeni taşındık yaklaşık iki aydan beri başvuru yapmamıza ragmen internet bağlanmıyor. Vatandaş, "Silvan'da şu anda önemli bir internet mağduriyeti yaşanıyor. Onlarca hane ya internet nakli için ya da yeni hat bağlanması için bekliyor. Biz 14 Ağustos'tan beri nakil yapılacak diye bekliyoruz. Eğitim-öğretim başlıyor; evrak işlerimiz, çocuklara hazırlanacak testler-çıktılar ve güncellenmesi gereken kitap uygulamaları işlerimiz aksıyor. Bizimle beraber dersine gireceğimiz yüzlerce çocuğun da mağduriyeti söz konusu artık. Türk Telekom şirketinin müşteri hizmetleriyle onlarca kez görüştük, anlattık. Diyarbakır'daki il müdürlüğüne gittik, durumu anlattık. Hiçbir şekilde bu sorun çözülmedi. Eminim ki bu şekilde bekleyen, eğitim-öğretim işleri aksayan onlarca arkadaşımız vardır. Bu sorunun bir an önce çözülmesini bekliyoruz" dedi Türk Telekom yetkilileri ise  telefonlarımıza cevap vermedi.
Silvan ilçesinde son günlerde yaşanan internet erişimindeki sorunlar internet kullanıcılarını mağdur ediyor.

Silvan ilçesinde, son günlerde artış gösteren internet bağlantısındaki sorunlar vatandaşları mağdur ediyor.

 2023-2024 Eğitim öğretim başladığı bu gunlerde bazı vatandaşların internet bağlantısı olmadığından dolayı İnternet üzerinde işlem yapamadıklarından işlem yapamıyor, 100 bin nüfuslu ilçede internetin olmaması vatandaşları mağdur etti.
Konu hakkında bilgi aldığımız vatandaşlar ilçeye yeni taşındık yaklaşık iki aydan beri başvuru yapmamıza ragmen internet bağlanmıyor.
Vatandaş, "Silvan'da şu anda önemli bir internet mağduriyeti yaşanıyor. Onlarca hane ya internet nakli için ya da yeni hat bağlanması için bekliyor. Biz 14 Ağustos'tan beri nakil yapılacak diye bekliyoruz. Eğitim-öğretim başlıyor; evrak işlerimiz, çocuklara hazırlanacak testler-çıktılar ve güncellenmesi gereken kitap uygulamaları işlerimiz aksıyor. Bizimle beraber dersine gireceğimiz yüzlerce çocuğun da mağduriyeti söz konusu artık. Türk Telekom şirketinin müşteri hizmetleriyle onlarca kez görüştük, anlattık. Diyarbakır'daki il müdürlüğüne gittik, durumu anlattık. Hiçbir şekilde bu sorun çözülmedi. Eminim ki bu şekilde bekleyen, eğitim-öğretim işleri aksayan onlarca arkadaşımız vardır. Bu sorunun bir an önce çözülmesini bekliyoruz" dedi
Türk Telekom yetkilileri ise  telefonlarımıza cevap vermedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.