TPAO Diyarbakır Silvan’da petrol arayacak 

Silvan 22.09.2023 - 11:57, Güncelleme: 22.09.2023 - 11:57 2612+ kez okundu.
 

TPAO Diyarbakır Silvan’da petrol arayacak 

TPAO, Diyarbakır’ın Silvan ilçesi sınırları içinde Duru -7 tespit kuyusu açarak petrol arayacak. 
Diyarbakır’ın Silvan ilçesi sınırları içerisinde bir adet sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak. Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü tarafından Diyarbakır ili, Silvan İlçesi Karacalar Köyü sınırları içerisinde bir adet tespit kuyusu açılması planlanıyor. AR/TPO/K/5178 ruhsat numaralı arazi içinde Döner (Rotary) Sondaj tekniği ile Duru -7 tespit kuyusu açılacak. 9 milyon lira bedelli proje kapsamında sadece petrol kaynağı tespiti yapılacak, herhangi bir üretim yapılmayacak. Proje ile bölgede ham petrol rezerv varlığının ve varsa miktarının tespit edilmesi amaçlanıyor. KAYNAK:www.enerjigunlugu.net
TPAO, Diyarbakır’ın Silvan ilçesi sınırları içinde Duru -7 tespit kuyusu açarak petrol arayacak. 

Diyarbakır’ın Silvan ilçesi sınırları içerisinde bir adet sondaj kuyusu açılarak petrol aranacak.

Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO) Batman Bölge Müdürlüğü tarafından Diyarbakır ili, Silvan İlçesi Karacalar Köyü sınırları içerisinde bir adet tespit kuyusu açılması planlanıyor. AR/TPO/K/5178 ruhsat numaralı arazi içinde Döner (Rotary) Sondaj tekniği ile Duru -7 tespit kuyusu açılacak.

9 milyon lira bedelli proje kapsamında sadece petrol kaynağı tespiti yapılacak, herhangi bir üretim yapılmayacak. Proje ile bölgede ham petrol rezerv varlığının ve varsa miktarının tespit edilmesi amaçlanıyor.

KAYNAK:www.enerjigunlugu.net

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.