Vali Ali İhsan Su, belediye çalışmalarını denetledi

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 11.10.2023 - 14:35, Güncelleme: 11.10.2023 - 14:35 1113+ kez okundu.
 

Vali Ali İhsan Su, belediye çalışmalarını denetledi

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan çalışmaları inceledi.
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan çalışmaları inceledi. Vali Su, Büyükşehir Belediyesi’nce Bağlar ilçesi Bağcılar mahallesinde, gençlerin spora yönlendirilmesi, sağlıklı ortamlarda spor yapabilmesi amacıyla hayat geçirdiği çok amaçlı kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmaları denetledi. Vali Su, “Gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Bağlar ilçemizde 1000 kişilik spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmalarını sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. Vali Su ardından Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Hattındaki projeyi kontrol ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yeşil alan oluşturmanın önemli olduğunu vurgulayan Vali Su, şunları dile getirdi: “Daha yeşil bir Diyarbakır için çalışıyoruz. 100 bin metrekare alan üzerinde, yürüyüş yollarından oyun alanlarına, kamelyalardan masa tenisine birçok donatıya sahip Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Hattımızı şehrimize kazandırıyoruz.”   Vali Su’ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ve daire başkanları eşlik etti.
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan çalışmaları inceledi.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan çalışmaları inceledi.

Vali Su, Büyükşehir Belediyesi’nce Bağlar ilçesi Bağcılar mahallesinde, gençlerin spora yönlendirilmesi, sağlıklı ortamlarda spor yapabilmesi amacıyla hayat geçirdiği çok amaçlı kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmaları denetledi. Vali Su, “Gençlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Bağlar ilçemizde 1000 kişilik spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmalarını sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Vali Su ardından Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Hattındaki projeyi kontrol ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yeşil alan oluşturmanın önemli olduğunu vurgulayan Vali Su, şunları dile getirdi:

“Daha yeşil bir Diyarbakır için çalışıyoruz. 100 bin metrekare alan üzerinde, yürüyüş yollarından oyun alanlarına, kamelyalardan masa tenisine birçok donatıya sahip Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Hattımızı şehrimize kazandırıyoruz.”

 

Vali Su’ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ve daire başkanları eşlik etti.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.