Silvan’da Kilitli Beton parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 12.10.2023 - 14:52, Güncelleme: 12.10.2023 - 15:00 1634+ kez okundu.
 

Silvan’da Kilitli Beton parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Silvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen Kilitli Beton Parke Taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Haber: İhsan YILMAZ Silvan Belediyesi tarafından 160 bin metre kare kilitli parke taşı döşemesi çalışmaları her noktada devam ettiği belirtildi. Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Kadim Silvan ilçemizi hizmetle buluşturmaya devam ediyoruz. Silvan Belediyesi olarak, vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak ve ulaşımı daha güvenli hale getirmek için cadde ve sokaklarımızda üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. 160 BİN METRE KARE PARKE TAŞI DÖŞENECEK Vatandaşların ulaşımlarını rahat ve güvenli bir şekilde sağlamaları için çalışmalar gerçekleştirileceğini belirten Belediye Başkan vekili Kaymakam Hasan Uğuz, “Silvan Belediyesi olarak ilçemizin her noktasında çalışmalar gerçekleştirmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Hem bizim tespitlerimiz hem de mahallelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilçemizde ihtiyaç duyulan yerlerde kilitli beton parke taşı döşemesi ve onarımını yapıyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen plan ve program dâhilinde sırasıyla merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamında yol bakım-onarım çalışmalarını titizlikle sürdürecektir.” dedi.  
Silvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen Kilitli Beton Parke Taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Haber: İhsan YILMAZ

Silvan Belediyesi tarafından 160 bin metre kare kilitli parke taşı döşemesi çalışmaları her noktada devam ettiği belirtildi.

Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, Kadim Silvan ilçemizi hizmetle buluşturmaya devam ediyoruz. Silvan Belediyesi olarak, vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak ve ulaşımı daha güvenli hale getirmek için cadde ve sokaklarımızda üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz.

160 BİN METRE KARE PARKE TAŞI DÖŞENECEK

Vatandaşların ulaşımlarını rahat ve güvenli bir şekilde sağlamaları için çalışmalar gerçekleştirileceğini belirten Belediye Başkan vekili Kaymakam Hasan Uğuz, “Silvan Belediyesi olarak ilçemizin her noktasında çalışmalar gerçekleştirmek için yoğun çaba gösteriyoruz. Hem bizim tespitlerimiz hem de mahallelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilçemizde ihtiyaç duyulan yerlerde kilitli beton parke taşı döşemesi ve onarımını yapıyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen plan ve program dâhilinde sırasıyla merkez ve kırsal mahallelerimizin tamamında yol bakım-onarım çalışmalarını titizlikle sürdürecektir.” dedi.

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.