Önce imara açıldı şimdi içme suyuna kavuşuyor

Diyarbakır (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 13.10.2023 - 15:58, Güncelleme: 13.10.2023 - 15:58 1351+ kez okundu.
 

Önce imara açıldı şimdi içme suyuna kavuşuyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesine bağlı Dönümlü Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmalarına başladı.
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Dönümlü Mahallesi’nde yeni imara açılan alanlarda altyapı ve içme suyu için harekete geçti. Proje kapsamında 10 bin metre içme suyu şebeke hattı ve 4 bin 500 metre kanalizasyon şebeke hattı döşenecek. Yenişehir Kaymakamı Murat Beşikçi ve DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışmaları inceleyerek teknik personelden bilgi aldı. DİSKİ’nin sorunsuz şekilde çalışmalarını yürütmek için ekiplerin dikkatle çalıştığını vurgulayan Tutşi, şunları söyledi: “Altyapı, içme suyu ve diğer projelerimizde vatandaşlarımızın beklentilerine uygun hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Hemşerilerimizin daha sağlıklı altyapı hizmetlerinden faydalanması için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz.” (Haber Merkezi)
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesine bağlı Dönümlü Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon şebekesi döşeme çalışmalarına başladı.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Dönümlü Mahallesi’nde yeni imara açılan alanlarda altyapı ve içme suyu için harekete geçti.

Proje kapsamında 10 bin metre içme suyu şebeke hattı ve 4 bin 500 metre kanalizasyon şebeke hattı döşenecek.

icmesuyu.jpg

Yenişehir Kaymakamı Murat Beşikçi ve DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışmaları inceleyerek teknik personelden bilgi aldı.

DİSKİ’nin sorunsuz şekilde çalışmalarını yürütmek için ekiplerin dikkatle çalıştığını vurgulayan Tutşi, şunları söyledi:

“Altyapı, içme suyu ve diğer projelerimizde vatandaşlarımızın beklentilerine uygun hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Hemşerilerimizin daha sağlıklı altyapı hizmetlerinden faydalanması için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz.” (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.