Türkiye ikincisi takıma ödül ayıbı

Silvan (Amida Haber) - Amida Haber | 14.10.2023 - 13:25, Güncelleme: 14.10.2023 - 13:26 1383+ kez okundu.
 

Türkiye ikincisi takıma ödül ayıbı

Geçen sezon Türkü Futbol Federasyonu'nun resmi organizasyonu olan U14 Gençler Ligi'nde Türkiye ikincisi olan Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'ne "Amatör Spor Haftası " etkinliklerinde ödül verilmedi.
Geçen sezon Türkiye genelinde 127 takımın katıldığı Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi U14 Ligi'nde final oynayan ve Türkiye ikincisi olarak büyük başarıya ulaşan Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'ne "Amatör Spor Haftası " etkinliklerinde ödül verilmemesi tepki çekti. Diyarbakır'da uzun yıllardır alt yapıya hizmet eden ve bir çok futbolcu yetiştiren Teknik Direktör Müslüm Doğan'a ve onun Türkiye ikincisi yaptığı takıma yapılanların emeğe saygısızlık olduğunu belirten Diyarbakır İnter Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Süer, bunun vicdanları yaraladığını söyledi. ‘Başarımızdan rahatsız olmuşlar’ Bu işin perde arkasında art niyet aradıklarını ifade eden Süer,"Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi liginde Türkiye ikincisi olan takıma ve bu takımın hocasına ödül vermeyenler özel turnuvada dereceye girenlere ödül veriyor. Bunun art niyetten başka hiç bir açıklaması yok. Türkiye finali oynamamız ve bir çok futbolumuzun üst profesyonel liglere gitmesi belli ki bazılarında hazımsızlık yapmış. Türkiye ikincisi olmamızdan sonra Diyarbakır valimiz Sayın Ali İhsan Su bizi makamında kabul ederek tebrik etti. Başarımız yerel ve ulusal basında geniş yer buldu. Büyük takdir topladı. Bir çok futbolcumuz Süper Lig ve 1.Lig'e gitti. Ancak bu duruma sevinmesi gereken Diyarbakır'daki bazı çevreler ne hikmetse rahatsız olmuş. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Diyarbakır'ın yakasından düşün artık. Bu anlayışın bu memlekete zarardan başka verdiği hiç bir şey yok " dedi. (Haber Merkezi)
Geçen sezon Türkü Futbol Federasyonu'nun resmi organizasyonu olan U14 Gençler Ligi'nde Türkiye ikincisi olan Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'ne "Amatör Spor Haftası " etkinliklerinde ödül verilmedi.

Geçen sezon Türkiye genelinde 127 takımın katıldığı Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi U14 Ligi'nde final oynayan ve Türkiye ikincisi olarak büyük başarıya ulaşan Diyarbakır İnter Futbol Kulübü'ne "Amatör Spor Haftası " etkinliklerinde ödül verilmemesi tepki çekti. Diyarbakır'da uzun yıllardır alt yapıya hizmet eden ve bir çok futbolcu yetiştiren Teknik Direktör Müslüm Doğan'a ve onun Türkiye ikincisi yaptığı takıma yapılanların emeğe saygısızlık olduğunu belirten Diyarbakır İnter Futbol Kulübü Başkanı Ahmet Süer, bunun vicdanları yaraladığını söyledi.

‘Başarımızdan rahatsız olmuşlar’

Bu işin perde arkasında art niyet aradıklarını ifade eden Süer,"Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi liginde Türkiye ikincisi olan takıma ve bu takımın hocasına ödül vermeyenler özel turnuvada dereceye girenlere ödül veriyor. Bunun art niyetten başka hiç bir açıklaması yok. Türkiye finali oynamamız ve bir çok futbolumuzun üst profesyonel liglere gitmesi belli ki bazılarında hazımsızlık yapmış.

Türkiye ikincisi olmamızdan sonra Diyarbakır valimiz Sayın Ali İhsan Su bizi makamında kabul ederek tebrik etti. Başarımız yerel ve ulusal basında geniş yer buldu. Büyük takdir topladı. Bir çok futbolcumuz Süper Lig ve 1.Lig'e gitti. Ancak bu duruma sevinmesi gereken Diyarbakır'daki bazı çevreler ne hikmetse rahatsız olmuş.

Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Diyarbakır'ın yakasından düşün artık. Bu anlayışın bu memlekete zarardan başka verdiği hiç bir şey yok " dedi. (Haber Merkezi)

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.