Parktaki ağaçlar kuruyor!

Silvan (Malabadi Haber) - Malabadi Gazetesi | 25.10.2023 - 17:26, Güncelleme: 25.10.2023 - 17:50 1443+ kez okundu.
 

Parktaki ağaçlar kuruyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından 7 bin 190 metrekare alan üzerine yapımı tamamlanan 1. Kılıçarslan Kent Meydanı park alanına dikilen ağaçlar kurumaya başladı.
Haber: İhsan YILMAZ 7 bin 190 metrekare alana sahip 1. Kılıçarslan Kent Meydanı, havuzundan çay bahçesine, oyun alanından yürüyüş yollarına birçok donatı olan Park alanındaki otlar ve bazı ağaçlar kurumaya başladı. Silvan İlçesi Kale Mahallesi Diyarbakır Caddesi üzerinde 1. Kılıçarslan Kent Meydanındaki parkta çimler ve ağaçların üzerinde 1 hatta geçmeden kurumaya yüz tuttu. Park bakımının yapılması konusunda yetkililere çağrı yapan Mahalleliler çimlerin bir kısmı şimdiden kurumaya başladığını belirtti. VATANDAŞ TEPKİLİ Vatandaşlar, mahallemize nefes aldıran bir park ama maalesef müteahhit firma çim ve ağaç ekimi yaptığı sırada sarı sarı otlar ekmişti. Ağaçların kuruyacağı belliydi. Yeni biten bir park, bu kadar mı bakımsız olur. Kurumuş ot ve ağaçların ekimini yaparsan 1 ayda kurumaya başlar. Hâlbuki fıskiye sistemi var. Bu çimler ve ağaçlar niye sulanmıyor anlamış değiliz. Park bakımsızlıktan şimdiden kurumaya başladı. Lütfen herkes görevini yapsın, bir memleket bu kadar mı sahipsiz bırakılır.    
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından 7 bin 190 metrekare alan üzerine yapımı tamamlanan 1. Kılıçarslan Kent Meydanı park alanına dikilen ağaçlar kurumaya başladı.

Haber: İhsan YILMAZ

7 bin 190 metrekare alana sahip 1. Kılıçarslan Kent Meydanı, havuzundan çay bahçesine, oyun alanından yürüyüş yollarına birçok donatı olan Park alanındaki otlar ve bazı ağaçlar kurumaya başladı.

Silvan İlçesi Kale Mahallesi Diyarbakır Caddesi üzerinde 1. Kılıçarslan Kent Meydanındaki parkta çimler ve ağaçların üzerinde 1 hatta geçmeden kurumaya yüz tuttu.

Park bakımının yapılması konusunda yetkililere çağrı yapan Mahalleliler çimlerin bir kısmı şimdiden kurumaya başladığını belirtti.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Vatandaşlar, mahallemize nefes aldıran bir park ama maalesef müteahhit firma çim ve ağaç ekimi yaptığı sırada sarı sarı otlar ekmişti. Ağaçların kuruyacağı belliydi. Yeni biten bir park, bu kadar mı bakımsız olur. Kurumuş ot ve ağaçların ekimini yaparsan 1 ayda kurumaya başlar. Hâlbuki fıskiye sistemi var. Bu çimler ve ağaçlar niye sulanmıyor anlamış değiliz. Park bakımsızlıktan şimdiden kurumaya başladı. Lütfen herkes görevini yapsın, bir memleket bu kadar mı sahipsiz bırakılır.

 

 

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve malabadigazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.